Zuma: Sindssyge Brøndby-fans

På banen synes Sibusiso Zuma, at det var dejligt at møde Brøndby igen, denne gang med FCN, men han bryder sig ikke om fansenes smædesange

Sibusisa Zuma synes det var dejligt igen at spille mod Brøndby, men er ikke vild med tilråbene fra klubbens fans (Foto: Thomas Lekfeldt)
Sibusisa Zuma synes det var dejligt igen at spille mod Brøndby, men er ikke vild med tilråbene fra klubbens fans (Foto: Thomas Lekfeldt)

Da Zuma startede opvarmningen efter pausen i FC Nordsjællands kamp mod Brøndby startede tilråbene.

Det var de helt sædvanlige om homoseksualitet og så den der med 'du er og bli'r et FC svin'.

- Jeg forstår det ikke. Det er sindssyge fans, der synger sådan noget, og det er ikke godt for fodbolden,” siger Zuma til spn.dk.

Zuma er vild med dansk fodbold og det superligaen har betydet for ham, men på Vestegnen er han ikke en særlig populær person, det er noget med et saksespark tilbage i 2001, som sendte guldet til FCK og fortsat betegnes som et af de flotteste mål i superligaen.

Mål blev det som bekendt kun til et enkelt af i kampen i går, da Martin Bernburg gjorde det onde ved sine tidligere holdkammerater og fik taget den første sluk i kampen mod måltørsten.

Zuma kom ikke på tavlen, bl.a. fordi han ikke nåede helt frem til noget der kunne være blevet et hovedstødsmål.

Han er stadig langt fra at kunne spille 90 minutter. Det tror jeg ikke, man vil opleve inden forårssæsonen. Men jeg synes, han gjorde et rigtigt godt indhop, så det er måden, han skal bruges på indtil videre, siger Morten Wieghorst til spn.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere