FC Nordsjælland lader styrmanden gå

Morten Karlsen er færdig i FC Norsjælland, når kontrakten udløber ved årsskiftet

Morten Karlsen har løbet mange kilometer på FC Nordsjællands midtbane, men han har snart løbet den sidste. (Foto: Jens Dige)
Morten Karlsen har løbet mange kilometer på FC Nordsjællands midtbane, men han har snart løbet den sidste. (Foto: Jens Dige)
Styrmand Karlsen forlader broen på M/S Nordsjælland.

Midtbanekrigeren, der mod Brøndby var blandt sit holds bedste, er færdig i den nordsjællandske Superliga-klub, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet.

– Jeg har fået besked om, at jeg ikke får forlænget min kontrakt. Sådan er gamet, og det har jeg det sådan set fint nok med, siger Morten Karlsen til Ekstra Bladet.

Den 30-årige midtbanespiller har været i FCN siden 2004. Han kom fra hollandske Zwolle, og i den nuværende trup er det kun målmand Jesper Hansen, der har været i klubben længere.

Et vemodigt farvel, men Karlsen har indstillet sig på, at det er slut, og det er en optimistisk jobsøgende, som Ekstra Bladet taler med efter 0-1-nederlaget til Brøndby.

– Der har været lidt følere fra hist og her. Jeg er åben over for det meste, som man siger. Og jeg skal nok finde en anden klub.

– Jeg er bestemt ikke bleg for et fremmed land, og lad os se, om der ikke dukker noget op. Jeg er i hvert fald fortrøstningsfuld og synes, at jeg har fået vist meget godt frem, siger Morten Karlsen.

Sportschef: En god soldat
Midtbanespilleren får fine ord med på vejen af FCN-sportschef Jan Laursen:

– Han er en af vores gode soldater. Hvad angår vilje og engagement, er der intet at diskutere, og vi respekterer, at han har store krav, hvad angår spilletid.

Morten Karlsen og Jan Laursen havde for nylig en statussnak, og det var her, at krigeren fik at vide, at klubben ’på ingen måde kunne love ham noget’.

– Det er vigtigt for os at være ærlige. Vi har sagt, at vi vil se de sidste kampe i efteråret an, inden vi træffer en afgørelse.

– Men vi ved, at det hurtigt kan gå den ene og den anden vej i denne branche, siger Jan Laursen – og holder dermed døren til FCN-styrehuset på klem for styrmand Karlsen.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere