Annonce:
Annonce:

Nordsjælland tester Zürich-angriber

21-årige Emra Tahirovic kan være manden, der skal afløse Nicklas Pedersen i FC Nordsjællands angreb

Svenske Emra Tahirovic prøvetræner med FC Nordsjælland i denne uge. (Foto: AP)
Svenske Emra Tahirovic prøvetræner med FC Nordsjælland i denne uge. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

LA MANGA (ekstrabladet.dk): FC Nordsjælland har - muligvis - fundet manden, der kan erstatte Nicklas Pedersen i front.

Superliga-klubben tester i øjeblikket den 21-årige svenske angriber Emra Tahirovic fra FC Zürich, og han vil få chancen, når klubben fredag eftermiddag møder norske Fredrikstad i La Manga Cup.

Tahirovic fløj til Spanien onsdag eftermiddag og har allerede trænet med et par gange hos nordsjællænderne, der i øjeblikket er i træningslejr på La Manga.

- Jeg har forskellige tilbud, men jeg vil gerne være tæt på Sverige, og jeg er positiv omkring FC Nordsjælland, siger Emra Tahirovic til ekstrabladet.dk.

Med sine 190 centimeter og ca. 90 kilo fylder svenskeren godt i feltet, og han har tidligere bevist, at han har mål i støvlerne.

Annonce:

Faktisk havde Nordsjælland allerede kig på ham for nogle år siden, da han spillede i Halmstand, men den fransk storklub Lille kom på banen med et solidt milliontilbud og sikrede sig U21-landsholdsspilleren.

Drømmer om EM
Opholdet i Frankrig blev dog ingen succes.

Konkurrencen var for trods alt for hård, og heller ikke i schweiziske FC Zürich har den bosniskfødte angriber formået at slå igennem. Det er kun blevet til 52 minutter i denne sæson – heraf ni mod Milan i UEFA Cup’en.

- Jeg drømmer om at komme med til U21-EM i Sverige, og Tommy Söderberg (træner for U21-landsholdet, red.) har fortalt mig, at jeg har brug for at spille, siger Tahirovic, der tidligt i karrieren spillede sammen med Lars Larsen i Örebro.

- Han ville have mig til Danmark allerede dengang. Han sagde, at jeg ville passe godt til dansk fodbold. Det er mit håb, at han har ret, siger den store angriber, der under formiddagens første træning i solrige omgivelser dog ikke ligefrem solgte sig selv.

Annonce:

- Men han skal ha’ muligheden i kamp, og så må han vise, hvad han kan der, siger FC Nordsjælland-træner Morten Wieghorst, hvis klub tidligere på måneden har haft sydamerikanske Stanton Lewis og kroatiske Tomislav Busic til prøvetræning.

Ved at være sidste chance
- Hvis den rigtige viser sig, så slår vi til. Det er for tidligt at sige, om det er ham her, men transfervinduet lukket om et par dage, så det er ved at være sidste chance.

- Nu ser vi Emra til træning og i kamp, og derefter tager vi en beslutning, siger Morten Wieghorst til ekstrabladet.dk.

Vælger FC Nordsjælland at vende tommelfingeren op for Emra Tahirovic bliver der formentlig tale om en lejeaftale sæsonen ud med en købsoption.

FC Nordsjælland har ud over Nicklas Pedersen sagt farvel til Marcus Pode i transfervinduet. Nøjagtig som Tahirovic drømer FCN-floppet Pode om EM i eget land og er derfor skiftet 'hjem’ til Trelleborg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: