Amerikaner på vej til FCN

Opruster: FC Nordsjælland på vej til at sikre sig den amerikanske landsholdsspiller Michael Parkhurst

Michael Parkhurst i aktion for New England Revolution. (Foto: AP)
Michael Parkhurst i aktion for New England Revolution. (Foto: AP)
FC Nordsjælland fortsætter oprustningen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har klubben kastet sin kærlighed på Michael Parkhurst og skulle stå med gode chancer for at få et yes!

Washington Post fortæller, at den amerikanske landsholdsspiller fra New England Revolution er tæt på en dansk klub. Avisen nævner ikke navnet på klubben, men Ekstra Bladet erfarer, at der er tale om FC Nordsjælland.

Vil ikke forlænge
Den 24-årige midterforsvarer har meddelt MLS-organisationen, at han ikke forlænger den kontrakt, der udløber ved årsskiftet.

Lykkes det FCN at lande den gratis amerikaner, vil det være et scoop. Parkhurst har været en stor profil i Major League, og Fulham har været nævnt blandt bejlerne.

FC Nordsjælland har tidligere haft Heath Pearce i truppen, og den nuværende Hansa Rostock-spiller har kun gode ting at sige om sin landsmand.

Laursen: Dygtig spiller
- Han har topkvalitet og klar til at tage det næste skridt. Han er rigtig god til at organisere et forsvar, men hans allerstørste styrke er måden, han læser spillet på. Han er ekspert i at bryde et angreb, siger Heath Pearce, der har spillet sammen med Parkhurst i high school og på landsholdet.

- Jeg talte med ham for en måneds tid siden om at spille i Europa. Vi talte også om Danmark, og jeg sagde, at den danske liga var god; men vi talte ikke specifikt om nogen klubber. Men hvis han vælger Danmark, vil det være et godt skifte, siger Pearce til Ekstra Bladet.

Sportschef Jan Laursen bekræfter over for Ekstra Bladet, at han kender navnet Michael Parkhurst:

- Han er helt sikkert en spændende og dygtig spiller; men den slags er der jo altid hård konkurrence om mange steder fra. Mere har jeg ikke lyst til at sige om den sag.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere