Annonce:
Annonce:

Vagtskifte i FCN-målet

Den tidligere OB- og Reggina-keeper Nenad Novakovic er på vej til FC Nordsjælland for at afløse Jesper Hansen

Jesper Hansen har vogtet FCN-målet siden Kim Christensen rejste til Göteborg. Nu kan han være på vej ud på reservebænken igen. (Foto: Ernst van Norde)
Jesper Hansen har vogtet FCN-målet siden Kim Christensen rejste til Göteborg. Nu kan han være på vej ud på reservebænken igen. (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland
Det trækker op til et vagtskifte i FC Nordsjælland-målet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Farum-klubben gået på målmandsjagt, og noget tyder på, at de nordsjællandske tigre har fundet sit bytte i Norge.

Ekstra Bladet erfarer, at FC Nordsjælland er tæt på en aftale med Nenad Novakovic, der i efteråret har vogtet målet for Aalesund.

Den norske klub fik onsdag aften forlænget livet i Tippeligaen, da Sogndal blev besejret 3-1 i en play-off-kamp.

Samme aften tabte FC Nordsjælland til AaB i Ekstra Bladet Cup. Men sportschef Jan Laursen var ikke i Farum Park - han valgte at tilbringe aftenen på Color Line Stadion, hvor han fra allernærmeste hold så den lange målmand med det endnu længere udkast i aktion.

OB tjente millioner
26-årige Nenad Novakovic er herhjemme nok bedst kendt som målmanden, OB tjente millioner på - uden overhovedet at sende ham i kamp!

Novakovic skiftede 1. januar 2007 til fynboerne fra Køge for et symbolsk beløb - to måneder senere betalte italienske Reggina i nærheden af ni millioner kroner for serberen.

Nu er han faldet gevaldigt i pris.

FCN kan nøjes med at betale målmanden i omegnen af én million kroner i sign on-fee, mens Aalesund ikke kan kræve overgangssum. Målmandens kontrakt udløb nemlig med udgangen af den norske sæson.

Han kan bare komme an
I FC Nordsjælland er den 193 centimeter høje serber udset til at afløse Jesper Hansen som førstevalg mellem stængerne.

23-årige Hansen tog i starten af året over efter Kim Christensen, men har haft visse problemer med at udfylde den tidligere keepers handsker ud, og det ser ud til at koste ham pladsen.

- Jeg kender intet til ham, men Novakovic skal da være velkommen! Jeg har tænkt mig at tage kampen op og beholde handskerne på.

- Jeg mener, at jeg har vist, hvad jeg kan, og har udviklet mig meget det seneste år. I dag føler jeg også, at jeg står en ny, god kamp, sagde Jesper Hansen, der har kontrakt til 2011.

FC Nordsjælland har tidligere i denne sæson været på rov i Aalesund. I starten af sæsonen hentede klubben den svenske forsvarsspiller Benjamin Kibebe i den norske klub.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: