Hjulmand: Vi kommer for at vinde

Brøndby skal ikke regne med nogen gaver fra modstanderen FC Nordsjælland, når Vestegnens stolthed i aften kæmper for overlevelse i Superligaen

Kasper Hjulmand tager til Brøndby for at vinde. Også selv om det betyder nedrykning til aftenens modstander. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Kasper Hjulmand tager til Brøndby for at vinde. Også selv om det betyder nedrykning til aftenens modstander. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Ligesom sidste sæson skal FC Nordsjælland til Brøndby i Superligaens næstsidste spillerunde for at spille en afsindigt vigtig kamp.

Sidste år kæmpede de om guld mod FC København og vandt kampen - og i runden efter mesterskabet. I år er det Brøndby der kæmper for ikke at undgå nedrykning, mens nordsjællænderne sidder solidt på andenpladsen og ikke har noget at spille om hvad angår slutstillingen.

Men det får ikke FCN-træner Kasper Hjulmand til at give blågule fans noget håb om en nem kamp. Han mener nemlig, at der er masser på spil.

- Det handler om vores selvforståelse. Vi går altid på banen for at vinde om det er en testkamp, en træning eller en finale. Vindermentalitet er én af vores værdier, og det forventer jeg selvfølgelig at alle på holdet viser, siger han til klubbens egen hjemmeside.

Se også: Her er Brøndbys bødler

- Vi glæder os generelt meget til de sidste to kampe. Vi har mulighed for at slå nogle vigtige klubrekorder og vi har mulighed for at runde en flot sæson af på bedst mulig vis. Torsdagens kamp på Brøndby Stadion bliver i én af landets bedste fodboldkulisser med masser af tilskuere på tribunerne, fremragende stemning og intensitet på banen. Og så slutter vi af med en stor fodboldfest mod årets pokalvindere fra Esbjerg, der måske også skal kæmpe for medaljer. Det kunne sagtens blive finalen om at blive forårets hold, så der vil også være en masse at spille for, foran forhåbentlig rigtig mange tilskuere på vores hjemmebane, siger Kasper Hjulmand til fcn.dk.

Hvis Brøndby taber i aften og AC Horsens samtidig vinder, er nedrykningen en realitet. Hvis de vinder kan de selv afgøre deres skæbne på lørdag mod netop Horsens, som lige nu er et enkelt point foran Auri Skarbalius' tropper.

Brøndby-FC Nordsjælland starter kl. 19 og kan følges live her på ekstrabladet.dk samt i tv på 3+.

0 kommentarer
Vis kommentarer