Ribers stopper karrieren

FC Nordsjællands 26-årige forsvarsprofil Michael Ribers har spillet sin sidste fodboldkamp

Michael Ribers har på grund af skader valgt at indstille karrieren. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Michael Ribers har på grund af skader valgt at indstille karrieren. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

Den sidste glidende tackling er sat ind. Støvlerne er blevet pudset for sidste gang. Og Fodbold-Danmark har set FC Nordsjællands Michael Ribers vise sit kølige overblik i pressede situationer for sidste gang.

- Det er korrekt, at jeg i forbindelse før træningen mandag samlede holdkammeraterne og fortalte dem, at jeg har stoppet karrieren, fortæller den klogt spillende forsvarspiller til Ekstra Bladet.

Lysken drillede
For et år siden var der intet der tyede på, at Ribers var på vej i mod et karrierestop. Tværtimod. FC Nordsjælland-spilleren havde netop været med på ligalandsholdet og som en af Superligaens største profiler lå den store udlandskarriere og ventede i sommer.

Desværre for Ribers og Superligaen begyndte lysken at drille i de sidste kampe op til Superliga-slutning - og transfervindue-åbning - hvilket satte drømmen om udlandet på standby.

- Siden da har jeg ikke været ordentlig i gang, da problemerne er vendt tilbage ved den mindste belastning, og det har to foreløbige operationer ikke ændret på, siger den uheldige spiller.

Hans kontrakt med nordsjællænderne udløber til sommer, og indtil da vil han fortsat have sin daglige gang i klubben for at forberede kroppen så godt som muligt på fremtidige prøvelser.

Et kæmpe tomrum
Det bliver dog ikke som fodboldspiller.

- Nej, jeg har spillet min sidste kamp – også som amatør. Det bliver et kæmpe tomrum for mig, og jeg mister en stor del af mit liv, men så må jeg lægge endnu flere kræfter i mit studie, siger 26-årige Ribers, som læser fysik og matematik på Københavns Universitet og til sommer skal begynde på overbygningsdelen.

FC Nordsjælland ønsker at give Ribers en værdig afsked, og derfor arbejder de i øjeblikket på at få stablet en hyldest på benene i forbindelse med deres kamp mod Brøndby i Farum Park 23. marts.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen