Twente afgør FC Nordsjælland-topscorers fremtid

Joshua John ved ikke, om han er i FC Nordsjælland i den kommende sæson. Det afgør hans hollandske klub Twente

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Den hollandske kantspiller Joshua John er topscorer for FC Nordsjælland i den netop overståede sæson. 10 mål i Superligaen er det blevet til for hurtigløberen, hvis lejeaftale nu udløber.

FC Nordsjælland og hans hollandske klub, Twente, er endnu ikke enige om det videre forløb, som afgøres af hollænderne.

- Jeg tager tilbage til Twente nu. De har endnu ikke fundet en træner, og de vil lade det være op til den nye træner, om han vil bruge mig eller ej. Det er helt op til Twente, siger Joshua John.

Skulle Twente ikke være interesseret i at beholde John, er et forlænget ophold i Farum en mulighed.

Se også: FC Nordsjælland-topscorer er færdig for sæsonen

- Hvis de vil bruge mig, vil jeg gerne tilbage til Twente, men hvis jeg alligevel bare skal sidde på bænken, vil jeg hellere et andet sted hen, siger Joshua John.

- Jeg holder alle muligheder åbne, også at blive i FC Nordsjælland. Jeg har haft en snak med klubben, men de kan ikke gøre så meget, for det er i Twentes hænder.

I FC Nordsjælland har Joshua John for første gang spillet i Champions League, ligesom han har vundet sin karrieres første medalje i form af superliga-sølvet.

- Jeg er glad for sølvet, for det er min første medalje. Derudover husker jeg virkelig tilbage på Champions League med glæde, det var fantastisk at prøve.

Joshua John missede de sidste uger af sæsonen med en skade. Han er dog klar igen efter sommerpausen.

0 kommentarer
Vis kommentarer