FC Nordsjælland henter keeper i Viborg

De danske vicemestre har skrevet kontrakt med Martin Hansen, der var med til at rykke op med Viborg

Martin Hansen - her i Liverpool-trøjen - skifter til FCN. (Foto: Morten Flarup)
Martin Hansen - her i Liverpool-trøjen - skifter til FCN. (Foto: Morten Flarup)

FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med målmanden Martin Hansen, der tidligere har været på kontrakt i Liverpool og senest Viborg, hvor han i år var med til at sikre klubben oprykning til Superligaen.

23-årige Martin Hansen får en kontrakt frem til 31. december 2016, og sportsdirektør Jan Laursen åbner op for, at det muligvis betyder et salg af en af klubbens andre målmænd.

Førstevalget Jesper Hansen har for eksempel mange gange udtalt, at han gerne vil til udlandet.

- Vi søger altid at være optimalt forberedt på alle pladser, og der er ingen grund til at skjule, at vi nu har flere rigtig dygtige målmænd i truppen.

- I udgangspunktet betyder det, at der bliver skarp konkurrence om pladsen i efteråret, men samtidig er vi forberedt, hvis der kommer det rigtige bud på én eller flere af vores dygtige keepere, siger Jan Laursen til klubbens hjemmeside.

Se også: Twente afgør FC Nordsjælland-topscorers fremtid

Sportsdirektøren er tilfeds med at få fat i Martin Hansen.

- Vi har med Martin Hansens tilgang fået tilført en rigtig dygtig keeper, der er forudseende, placeringsstærk, pasningssikker og tydelig i sin kommunikation.

- Han passer rigtig godt ind i vores måde, at spille fodbold og er meget afklaret i sit målmandsspil.

- Vi har fulgt Martin gennem længere tid. Han har små seks års udlandserfaring fra sin tid i Liverpool og var en afgørende brik i Viborgs oprykning, siger Jan Laursen.

Se også: Stokholm blev årets spiller i FC Nordsjælland

Skiftet ærgrer Viborg-træner Ove Christensen sig, eftersom keeperen har spillet en vigtig rolle i Viborgs oprykning til Superligaen i år.

- Vi må sige, at han især i det sidste halve år har været en sikker sidste skanse for os. Han har været en markant spiller i vores trup.

- Han har ikke været bange for at tage ansvar, og han har også udadtil været en fin person for VFF, hvilket også har gjort ham til en meget populær mand blandt vores fans.

- Personligt er jeg ærgerlig over, at han ikke fortsætter hos os, men på den anden side ønsker jeg ham held og lykke i sit nye job. Jeg glæder mig til at følge hans udvikling, siger Ove Christensen til Viborgs hjemmeside.

Martin Hansen har fået en kontrakt frem til udgangen af 2016 med FC Nordsjælland, hvor landsholdsspilleren Jesper Hansen har været førstevalg de seneste år.

0 kommentarer
Vis kommentarer