Sløje SønderjyskE synker til bunds

SønderjyskE er nu isoleret i bunden efter lange perioder med klasseforskel i bundgyseren på Farum Park, der blev vundet 3-0 af hjemmeholdet

FC Nordsjællands kollektiv kvaste et tamt SønderjyskE-mandskab. (Foto: Jens Dresling)
FC Nordsjællands kollektiv kvaste et tamt SønderjyskE-mandskab. (Foto: Jens Dresling)

FARUM (Ekstra Bladet): Ude i samfundet er begrebet bandementalitet notorisk negativt. Inde på en fodboldbane burde det være noget, som enhver træner forsøger at fremme. FC Nordsjællands mange gode bold- og pasningsspillere forsømte således længe den lille nemme genvej, indtil Kim Aabech kort før pausen servicerede Joshua John med en lille følt inderside til 2-0, og så var kampen afgjort.Hvor længe han får lov til at sætte sit bundhold op til kamp, er formentlig et spørgsmål, der vil trænge sig på i en tid, hvor der er behov for fight a la vildskab, hvis det noget fodboldteknisk begrænsede mandskab skal overleve i Superligaen igen-igen.

Hjemmeholdet satte sig således fuldstændig på gæsterne fra start og lod det ene angreb rulle frem over flankerne efter det andet.

Efter fem minutter kom bolden så også ind foran kassen, men i første omgang tøvede Kim Aabech med sin afslutning, kort efter måtte Martin Vingaard se sit vristdrøn prelle af på overliggeren og så måtte samme skudtrussel se sit flade forsøg afværget af en Marin Skender i fuld, vandret længde.

Se også: Interessen for Superligaen stiger

Efter de fem hektiske minutter fik gæsterne fremtvunget et par modangreb, som faktisk ikke var helt ufarlige. Johan Absalonsen fik uforståeligt lov til at afslutte fladt, og dagens FCN-keeper David Jensen måtte diske op med en storredning på Bjørn Paulsens hovedstød.

Ind i mellem de to forsøg scorede Kim Aabech på et straffespark, som en svagt spillende Florian Hart helt unødvendigt begik ved at gå i ryggen på ham, og så fortsatte den ensrettede trafik.Efter en time blev han genforenet med Morten Nordstrand, der har været skadet sin den kamp i ottende runde, hvor hollænderen vendte tilbage til holdet.

De to tegnede sig i sidste sæson for henholdsvis ti og syv kasser, men ’Nord’ satte nu ikke mange fødder rigtigt, før han ti minutter før tid slalomløb sig fri til en flad og skarp afslutning, som Martin Skender mesterligt afværgede.

I slutfasen kunne han dog kun se til, da Joshua John først huggede tørt på stolpen, før den flyvende hollænder havde indstillet sigtekornet til at afslutte et gennembrud lige indenfor samme opstander.

I den anden ende var gæsterne mest nærgående på høje dødbolde, men rigtig farligt blev det aldrig.

Med nederlaget er Sønderjyske isoleret i bunden med et pænt hul op til resten af den ellers jævnbyrdige liga.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere