Dobbelt FCN-målscorer: Modstanderne bør frygte os

Joshua John vil gøre Farum Park til et fort. Han gjorde sit til det - med to mål i 3-0-sejren over Sønderjyske

FC Nordsjælland beviste i lørdagens hjemmekamp mod Sønderjyske, at sidste weekends 0-4-nederlag til FC København hurtigt er glemt.

Farum-klubben spillede en fin kamp og havde kontrol i samtlige 90 minutter mod sønderjyderne, som tabte 0-3.

- Efter sidste weekends kamp var det meget vigtigt, at vi kom med et modsvar. Det gjorde vi her. Vi var det bedste hold og kunne have vundet større end 3-0, siger den dobbelte målscorer Joshua John.

- Vores modstandere bør frygte at komme på besøg i Farum Park, så at levere en indsats som denne er uden tvivl noget, som løfter os.

FCN-træner Kasper Hjulmand er meget tilfreds med sit holds præstation. Især var evnen til at skabe chancer i top.

- Vi lægger stille og roligt på. Vi spillede hurtigt og kom til 24 afslutninger i en kamp, hvor vi efter 10 minutter allerede kunne have været foran 3-0.

- Vi havde god struktur i vores spil både offensivt og defensivt, og det eneste der reelt truede os var deres dødbolde. Gutterne gjorde en god figur, siger Hjulmand.

Kim Aabech var blandt de spillere, der markerede sig flot, da han fik scoret sit første superligamål siden sommerskiftet fra Lyngby.

- Jeg har tidligere scoret i pokalen, men det er vigtigt for mig også at komme på tavlen i ligaen.

- Jeg føler, at det går bedre og bedre, men at bidrage med mål og oplæg skal selvfølgelig være en del af mit spil, siger Aabech.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere