Ung FCN-stopper inspireret af Okore

Nicolai Johannesen lærte meget af Jores Okore og håber at gå i landsholdsspillerens fodspor.

(Polfoto)
(Polfoto)

FC Nordsjælland har haft tradition for at give unge forsvarsspillere chancen som midtstoppere på klubbens Superligahold. 

Senest var Jores Okore den helt store succeshistorie, og efter hans skifte til Aston Villa i England, er der nu tre unge FC Nordsjælland-talenter, der kæmper om spilletid i midterforsvaret, hvor også Michael Jakobsen og Ivan Runje er kandidater. 

Pascal Gregor, Andreas Maxsø og Nicolai Johannesen har alle fået spilletid i denne sæson, og  sidstnævnte fremhæver Jores Okore som et forbillede, hvis eksempel man gerne vil efterfølge. 

Se også: TV: FCN trynede uheldige Hobro

- Det åbnede nogle muligheder, som vi alle prøvede at gribe. Vi har fået lidt spilletid hist og her. Det var en stor spiller, som rejste fra klubben, men hvis man skal tænke på sig selv, er det en stor mulighed for at vise sit værd og vise, man kan erstatte ham, siger Nicolai Johansen til Tipsbladet.

Han nåede at suge lærdom til sig fra Jores Okore, mens landsholdsspilleren var i Farum.

Se også: Nordstrand scorede årets mål

- Jeg nåede kun at spille med Okore et halvt år, men den måde, han spiller på, kan man helt klart lære noget af. Jeg skal ikke prøve at være den samme, men forsøge at tage nogle af hans egenskaber med, for eksempel hans aggressivite, fortæller han. 

Men hvordan håndterer de tre spillere kampen om spilletid og hvordan er det at være tre spillere, der er lige gamle og som kæmper om samme plads? Det har Tipsbladet talt med alle tre forsvarstalenter om. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere