Hjulmand: AaB er mesterskabskandidat

Kasper Hjulmand udråber nu AaB til at være én af topfavoritterne til at vinde mesterskabet. I aften gæster hans FC Nordsjælland-mandskab Nordjyske Arena

Kasper Kusk og co. spiller mandag aften mod FC Nordsjælland. (Foto: René Schütze/Polfoto)
Kasper Kusk og co. spiller mandag aften mod FC Nordsjælland. (Foto: René Schütze/Polfoto)

AaB ligger nummer to i Superligaen og kan med en sejr i aften over FC Nordsjælland hente FC Midtjylland, der efter nederlaget til Brøndby i aftes fortsat har tre point ned til nordjyderne. FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand har stor respekt for AaB.

- Hvis jeg ikke var i ligaen selv og bare skulle se på fra sidelinjen, så ville jeg synes, at det er et af de allermest interessante hold. De har mange gode ideer og flow i deres fremadrettede spil. Det er et fedt hold at se på, siger Kasper Hjulmand til Sjællandske.

Holdets mest afgørende spiller Kasper Kusk kan dog blive solgt i januar ligesom forsvarskrumtappen Lasse Nielsen, der åbent har udtrykt ønske om at prøve noget andet, og så er der formentlig en del hel plusser i de internationale scoutbøger ud for Nicolaj Thomsen.

Kan AaB holde sammen på truppen, ser Kasper Hjulmand AaB som én af de største kandidater til at vinde mesterskabet.

- Hvis de kan holde det her hold til maj, så er det en af mine topfavoritter. Med tiden bliver de bare bedre og bedre.

AaB har ikke tabt på hjemmebane i 12 kampe på stribe, men har til gengæld ikke slået FC Nordsjælland i deres seneste otte forsøg. De to hold løber på banen i Aalborg i aften kort før klokken 19.00.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere