Hjulmand: Næste kampe definerer efteråret

- Hvis vinder de næste to, så har vi haft en bumpy start, men sluttet fantastisk, og alt vil være åbent til foråret, siger FCN-træneren

Foto: Rasmus Baaner
Foto: Rasmus Baaner

FC Nordsjælland møder i morgen Randers FC hjemme på Farum Park i en kamp, hvor to stilarter mødes. FC Nordsjællands boldbesiddende fodbold og Randers' effektive omstillingsspil. Ifølge Kasper Hjulmand bliver det netop nøglen for hjemmeholdet at lukke ned for gæsternes kontraspil og samtidig bruge det forventede boldovertage fornuftigt.

- Vi har det godt i Farum Park, og ser virkelig frem til igen at skulle spille foran vores publikum. Det bliver en spændende kamp, hvor Randers vil have fokus på omstillingerne, hvilket de er rigtige gode til. Vi skal sørge for at være gode på bolden og være opmærksomme på deres omstillinger, men vi har været inde i en god periode, og spiller vi op til vores bedste, så bliver det mere end svært for Randers, siger Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Se også: Stokholm er historiens mest straffede

FC Nordsjælland er efter en forfærdelig sæsonstart ved at finde melodien igen, og ifølge Kasper Hjulmand afhænger en status på efteråret af udfaldet af de sidste to kampe.  

- De to næste kampe er lidt med til at definere vores efterår, hvis vi vinder de næste to, så har vi haft en bumpy start, men sluttet fantastisk, og alt vil være åbent til foråret. Hvis vi taber dem, ser det selvfølgelig anderledes hårdt ud for foråret. Så det er vigtigt, at vi slutter godt af, lyder det fra cheftræneren.

Kasper Hjulmand må fortsat klare sig uden de skadede Uffe Bech, Andreas Laudrup, Kasper Lorentzen og Søren Christensen. Til gengæld vender Jens Stryger Larsen tilbage efter at have afsonet karantæne, mens Oliver Thychosen er klar efter sin skade.  

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere