Uskarpe FCN måtte nøjes med uafgjort

FC Nordsjælland fik kun 1-1 på Farum Park i bundbraget mod Randers trods et væld af kæmpe chancer

Kim Aabech var balndt de FCN-spillere, der fik afsluttet, men ikke fik drejet bolden ind. (Foto: Lars Poulsen)
Kim Aabech var balndt de FCN-spillere, der fik afsluttet, men ikke fik drejet bolden ind. (Foto: Lars Poulsen)

FC Nordsjælland har kun sig selv at takke for, at det kun blev til et point mod Randers FC på Farum Park. For især i første halvleg var det lidt af et skydetelt mod gæsternes mål. Allerede efter fire minutter kom FCN foran ved Ivan Runje, men den føring holdt kun til lige før pausen, hvor Mads Agesen udlignede til slutresultatet.

Det startede lige efter planen for hjemmeholdet. De var særdeles aggressive og allerede efter fire minutter gav det bonus.. Først havde Kim Aabech et godt forsøg. Det efterfølgende hjørnespark blev clearet, men blev så sparket tilbage i feltet af en veloplagt Mario Ticinovic. Her kom Ivan Runje højest til vejrs og pandede bolden sikkert i nettet.

Scoringen fik ikke FCN til at løfte foden for speederen bare et øjeblik. For hjemmeholdet var hurtigere i både tanke og handling. Efter 18 minutter fik de en vanvittig triplechance.

Se også: Hjulmand: Næste kampe definerer efteråret

Først trykkede Joshua John af for kanten af feltet, et skud, som Peter Friis Jensen kun kunne halvklare. Kim Aaabech nåede først på returen, hvor han bankede bolden i mavesækken på målmanden. Og Peter Friis Jensen fortsatte sit mirakuløse målmandsspil ved til sidst at redde Anders AC Christiansen skud få meter fra stregen.

Mario Ticinovic var storspillende på Farum Park. Dog burde han have bragt FCN yderligere foran, da han fik et præcist indlæg fra Kim Aabech. Men han formøblede den kæmpe chance tæt under mål og sparkede langt over en halv time inde i kampen.

Randers havde næsten intet at byde på i første halvleg. Et svagt skud af Alexander Fischer, som Martin Hansen i FCN-målet nemt kunne redde, var noget af de eneste, de kunne producere før pausen.

Se også: Stokholm er historiens mest straffede

FCN havde til gengæld et hav af chancer, men symptomatisk for nordsjællanderne havde de problemer med at putte den i kassen. Så derfor var den ingen overraskelse, at Jens Stryger sparkede langt forbi, da han fik en stor chance efter et kontraangreb.

Joshua John fik endnu en gylden mulighed inden pauseteen, da han efter endnu et superindlæg kom først på bolden. Han måtte dog se sit forsøg stryge lige over mål.

Når man ikke scorer på sine chancer får det konsekvenser i den anden ende. Det måtte FCN sande, da Mads Agesen få sekunder før pausefløjtet højst ufortjent kunne heade et frispark i kassen og bringe Randers på omgangshøjde.

FCN var også spilstyrende i anden halvleg, men skabte ikke ligeså meget som før pausen.

Se også: Randers-profil vil betale tilbage

Anders AC Christiansen var manden bag en af kampens smukkeste detaljer, da han med et skruet spark fra 25 meters afstand ramte indersiden af stolpen. Dette skud havde helt sikkert fortjent en bedre skæbne.

Hjemmeholdet fortsatte deres spildominans, men det var som om, at Randers havde fundet en måde at gardere sig mod FCN’s hurtige kombinationer, så derfor var det hele tiden lige ved og næsten. Randers kunne derfor være mest tilfredse med det uafgjorte resultat, der betyder, at de holder sig foran FCN i tabellen på bedre målscore

0 kommentarer
Vis kommentarer