FCN-profiler kæmper for klarmelding

Martin Vingaard og Pascal Gregor blev skadet undervejs i kampen mod Randers, mens Michael Jakobsen meldte fra inden. FC Nordsjælland kæmper for at få de tre klar til fredag

FC Nordsjælland lukker fredag efterårssæsonen med en hjemmekamp mod OB, men efter kampen mod Randers har FC Nordsjælland kæmpet med et par nye skader. Pascal Gregor og Martin Vingaard udgik undervejs i kampen, mens Michael Jakobsen meldte afbud inden opgøret med problemer i læggen.

Kasper Hjulmand håber at have alle tre med mod OB, men er mest optimistisk med hensyn til Martin Vingaard.

- Vingaard burde være klar til fredagens kamp, og det samme håber vi selvfølgelig med Pascal og Michael Jakobsen, men en hovedskade, som Pascals, skal tages dag for dag, og med Michael må vi se når vi kommer længere hen. Tiden vil vise om de bliver klar alle tre, men det håber vi selvfølgelig. Vi skal have så mange klar som muligt, og drengene er virkelig super klar til at hente tre point i fredagens kamp, som bliver vigtig, vi skal have de tre point nu, siger Kasper Hjulmand til FC Nordsjællands hjemmeside.

FC Nordsjælland ligger tredjesidst i Superligaen og kan blive overhalet bagfra af Esbjerg, hvis de ikke får fuldt udbytte af opgøret mod OB. Esbjerg møder Randers i deres sidste kamp i efteråret.

0 kommentarer
Vis kommentarer