TV: Se sublime FCN-kasser blæse OB omkuld

FC Nordsjælland avancerer fra tiendepladsen til en foreløbig femteplads efter en sejr på 2-0 over OB

Stormen Bodil havde taget de sidste gaver med i form af et par tværgående haglbyger, da FC Nordsjælland forlod efteråret som et hold i medvind.

Hjemmesejren på 2-0 over OB var således en fin sløjfe om julegaven oven på en god serie, der i skrivende stund sender Kasper Hjulmands tropper fra tiende- til femtepladsen.

Se også: SLUT: FCN sejrede mod OB

Kampen blev reelt afgjort i det 70. minut, da hollandske Jushua John trak ind i banen og hamrede bolden gennem modvinden fra i hvert fald tyve meter og ind i det fjerneste hjørne bag Mads Toppel til 2-0.I en velspillet første halvleg kom hjemmeholdet bedst af sted, og Morten Nordstrand kunne efter to minutter godt have fået mere ud af Anders Christiansens smarte frispilning. Samme AC løb sig selv frem til næste chance men måtte se Mads Toppel parere til hjørnespark.

Den tog den lille spilfordeler selv, og det gjorde han smart. I en tydeligvis indøvet variant sparkede han hårdt og fladt til kanten af det lille felt, hvor Nikolai Stokholm mødte bolden med indersiden og bragte FC Nordsjælland foran.

OB-forsvaret snorksover på FCN-hjørne Se Stokholms flugter her

Det var et scenarie, der passede værterne godt, for så kunne de lokke OB’s bastante firekæder lidt længere frem på banen og slå kontra med hurtige pasninger. Mario Titinovic og Joshua John fik pæne chancer på den konto.

I den anden forsømte Emil Larsen tidligt at lobbe bolden ind over en Martin Hansen, der var langt ude af sit mål og en veloplagt Rasmus Falk løb sig smukt igennem til et par chancer, som han dog ikke fik omsat.

Med resultatet må han og OB overvintre på en plads i mistænkelig nærhed af nedrykningsstregen.

Se højdepunkter fra opgøret ved at bladre mellem TV-klippene i billedet øverst oppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer