TV: Nu kigger de opad i Farum

Efter 18 point i de seneste ni runder i Superligaen kigger FCN opad, om end man har respekt for stregen

Efter sejren over OB kan Nikolai Stokholm og FC Nordsjælland så småt skimte medaljer. (Foto: Jens Dresling)
Efter sejren over OB kan Nikolai Stokholm og FC Nordsjælland så småt skimte medaljer. (Foto: Jens Dresling)

En 2-0-sejr over OB i årets sidste kamp sendte FC Nordsjælland op på Superligaens femteplads, med fire points margin ned til nedrykningsstregen.

Efter en dårlig start på sæsonen har FCN hentet 18 point i de seneste ni kampe, og den formkurve får anfører Nikolai Stokholm til at se lyst på forårets 15 kampe.

- Indtil nu har vi snakket meget om, at vi skulle over stregen, men nu synes jeg, vi har fået vendt skuden.

- Vores trup indeholder en masse kvalitet, som måske var lidt svært at få øje på i starten af sæsonen, men jeg synes nu, vi har vist, at der er mange strenge at spille på, siger Stokholm.- Vi skal gå benhårdt efter at komme så højt som muligt i tabellen og samtidig satse i pokalturneringen, hvor vi er i semifinalerne.

- Når vi starter op i foråret, er der måske fem-seks point til medaljer og kun et par point til stregen, men jeg synes, at vi skal se muligheder i foråret.Den tætte Superliga presser mange klubber, men Allan K. Pedersen ser kun fordele i det.

- Det er en spændende Superliga, og det er kun godt, for vi er i underholdningsbranchen. Vi tager vores del af det, og vi ser fremad og opad, siger klubejeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer