Børven-agent: FCN-beslutning er svær

FC Nordsjælland er et reelt alternativ til Twente for Torgeir Børven. Det fortæller hans agent Kent Karlsen, der forudser nogle hårde dage, inden beslutningen bliver truffet

Den vikarierende sportsdirektør i FCN, Allan K. Pedersen, vil hverken be- eller afkræfte rygterne om klubbens angivelige interesse i Torgeir Børven. (Foto: Lars Poulsen)
Den vikarierende sportsdirektør i FCN, Allan K. Pedersen, vil hverken be- eller afkræfte rygterne om klubbens angivelige interesse i Torgeir Børven. (Foto: Lars Poulsen)

FC Nordsjælland eller Twente?

Umiddelbart lyder det som et let valg at tage til den hollandske storklub, hvor økonomien er langt større, og hvor chancen for at vinde titler og spille i Europa også er bedre. Alligevel er den 22-årige norske angriber Torgeir Børven ikke afklaret med, om han skal vælge det eller det andet. Beslutningen hjælper agent Kent Karlsen ham med at træffe.

- FC Nordsjælland er en fantastisk klub, og vi fik en meget fin modtagelse og præsentation, da vi besøgte klubben. De praktiserer en spillestil, der passer Torgeir rigtig godt, og det virker som den perfekte klub at tage til. Det skal vi så veje op mod, hvad muligheden for spilletid og udvikling er i Holland. Vi diskuterer for og imod, hvad der er smartest og bedst at gøre, og vi træffer en beslutning senest i weekenden af respekt for klubberne, der venter på vores svar, siger Kent Karlsen til tipsbladet.dk.

Se også: Spillerne dumper Farums kunstgræs

Hverken FC Nordsjælland eller Twente er gået i slutforhandlinger med Børven-lejren, og derfor mangler parterne at få afklaret forskellige vilkår i aftalen som for eksempel, hvor lang den skal være, men i følge tipsbladet.dks oplysninger er udgangspunktet for forhandlingerne en lang kontrakt på fire-et-halvt år.

Om Kent Karlsen så skal forhandle den på plads med Twente eller FC Nordsjælland, er altså stadig et åbent spørgsmål, men den danske klub har nogle fordele, der vejer tungt i forhold til et lidt mere usikkert skifte til Twente.

Se også: TV: Se sublime FCN-kasser blæse OB omkuld

- FC Nordsjælland så allerede Torgeir i fjor og har fulgt ham tæt i hele 2013. Det er i årene fra 18 til 23, det er afgørende at spille rigtig meget, og FC Nordsjælland kender ham rigtig godt og har været meget grundige. Det vil være meget trygt at tage til Farum, hvor muligheden for at spille fast er højere end i Twente, selv om han selvfølgelig også skal kæmpe for pladsen i Farum. FC Nordsjælland spiller meget ligesom klubberne i Holland, og derfor vil det være et godt skridt på vejen mod en karriere i Holland, men det er en rigtig svær beslutning, siger Børven-agenten.

Torgeir Børven har kontrakt med Vålerenga i tre år endnu, men da de er i økonomiske vanskeligheder, ønsker de at sælge ham for at få penge i kassen og få skåret ned på lønbudgettet. Kikser skiftet, er det også fortsat en teoretisk mulighed at blive i Vålerenga, men lige nu er der ikke noget, der tyder på, at det er en mulighed, der bliver aktuel.

Se også: FCN forlænger med Gregor

Tipsbladet.dk var i går i kontakt med FC Nordsjælland vikarierende sportsdirektør Allan K. Pedersen, der forklarede, at han og FC Nordsjælland altid er på jagt efter spændende angribere, men han gjorde det samtidig klart, at han ikke ville kommentere navnet Torgeir Børven.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer