FCN-boss om Brøndbys enegang: Det får konsekvenser

Allan K. Pedersen ærgrer sig over, at Brøndby 'har valgt at sætte sig over fællesskabet'

Aldo Pedersen og Brøndbys enegang ærgrer Allan K. Pedersen. (Foto: Lars Poulsen)
Aldo Pedersen og Brøndbys enegang ærgrer Allan K. Pedersen. (Foto: Lars Poulsen)

Meddelelsen om, at Brøndby nu vælger at træde ud af superligaklubbernes samlede tv-aftale for at sikre flere penge til kistebunden, falder ikke i god jord hos konkurrenterne.

I Farum ærgrer FCN-klubejer Allan K. Pedersen sig over, at de gulblå fra Vestegnen ikke længere vil marchere i takt med de øvrige 11 klubber - men han er ikke overrasket.

- Tønderne har larmet længe i Brøndby, og jeg ærgrer mig over, at de vælger at sætte sig over fællesskabet, siger han til Ekstra Bladet.

Se også: FCK-boss om Brøndby: Forholdet har været bedre

- Det skal de selvfølgelig have lov til, men det får nogle konsekvenser, siger han.

- Kan du uddybe, hvilke konsekvenser, du taler om?

- Nej, det har jeg ingen kommentarer til, lyder det fra Allan K. Pedersen, som vælger at glæde sig over, at resten af ligaen stadig står sammen.

Se også: Direktør i Superligaen: BIF kan tilslutte sig aftale

- Jeg synes, det er glædeligt, at der er 11 klubber, der står sammen om et stærkt brand og et virkelig godt produkt. Der har jo ligget nogle aftaler, men det kan jo være, at de nye folk i Brøndby ikke kender dem, siger Pedersen, der ikke frygter, at Brøndbys soloudbrud kan trække andre store klubber - som FCK - med ud af samarbejdet.

- Nej, overhovedet ikke! Vi er helt enige om, hvordan fremtiden skal se ud. Nu skal vi i gang med udbuddet i løbet af 2014, så det er ærgerligt, at de nye folk i Brøndby tænker anderledes, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer