Norske mestre ude efter FCN-talent

Strømsgodset havde øje på Bassel Jradi fra FC Nordsjælland, men de norske mestre endte uden ny angriber af økonomiske årsager

Bassel Jradi
Bassel Jradi

Bassel Jradi blev hentet til FC Nordsjælland fra AB med forventninger til, at det store kanttalent kunne tage skridtet op til Superligaen, som blandt andre Uffe Bech har gjort det i Farum-klubben. Men Jradi har ikke fået meget spilletid, og derfor kunne han have skiftet til norske Strømsgodset i marts.

De norske mestre vurderede flere alternativer til pladsen i front, og blandt dem var altså Bassel Jradi, der dog var prioriteret efter Mallorcas Marvin Ogunjimi, skriver lokale Drammes Tidene.

Ogunjimi-handlen blev dog aldrig til noget, da en magtkamp i den spanske klub stod i vejen for det skifte, og så blev markedet sonderet for en anden angriber og endnu en dansker efter Patrick Olsens lejeskifte til Strømsgodset tidligere på året.

Bassel Jradi må dog blive i FC Nordsjælland indtil sommer som minimum, da det norske transfervindue lukkede med udgangen af marts. I FC Nordsjælland har Bassel Jradi i denne sæson fået fire kampe - alle som indskifter.

0 kommentarer
Vis kommentarer