SLUT: Matchfakta OB-FC Nordsjælland

Emil Larsen må igen finde sig i at varme bænken for OB, der møder FC Nordsjælland

Joshua John bringer FCN foran (Foto: Ernst van Norde)
Joshua John bringer FCN foran (Foto: Ernst van Norde)

ODENSE (Ekstra Bladet):Bashkim Kadrii har vundet den interne kant-duel i OB! For anden kamp i streg starter Bashkim Kadrii på venstrekanten for OB, der skal forsøge at følge op på de gode takter fra 2-0 sejren sidst i FC Midtjylland. Emil Larsen må - igen - finde sig i at varme bænk fra start, men er utvivlsomt tiltænkt en rolle senere i opgøret, hvor de stribede skal jagte scoringer i anden halvleg.

Bashkim Kadrii er endnu ikke klar til 90 minutter på Superliga-niveau et år efter, han styrtede med en korsbåndsskade. Og supertalentet Emil Larsen jagter fortsat den form, der gjorde ham til et emne i Brøndby sidste år - og landsholdsspiller.

FC Nordsjælland har igen Nicolai Stokholm med fra start. Kaptajnen afsonede karantæne i nederlaget til Esbjerg, hvor Joshua John heller ikke var kampklar. Den rapfodede hollænder er dog tilbage i startopstillingen i dag i en kamp, der både handler om at holde bund på afstand - og jagte pladserne under podiet, hvor en femteplads i år KAN udløse Europa League-løjer efter sommerferien.

0 kommentarer
Vis kommentarer