FCN-boss: Vi har kendt Olafur Kristjansson længe

FC Nordsjælland har tidligere benyttet Olafur Kristjansson som scout i forbindelse med europæiske kampe

Allan K. Pedersen (Foto: Lars Poulsen)
Allan K. Pedersen (Foto: Lars Poulsen)

Det er ikke et helt nyt navn, FC Nordsjælland har ansat som ny cheftræner efter sommerpausen. Olafur Kristjansson og FCN har haft et samarbejde, som har varet i længere tid.

Islændingen, som overtager roret efter Kasper Hjulmand, har blandt andet scoutet for FCN i forbindelse med klubbens Champions League-kampe i 2012, fortæller FCN's bestyrelsesformand Allan K. Pedersen.

- Vi har kendt hinanden i en længere periode, og Olafur var blandt andet en del af vores scouting-setup i forbindelse med vores Champions League-kampe i 2012, siger Allan K. Pedersen til klubbens hjemmeside.

FCN-bossen mener i det hele taget, at islændingen passer godt ind i klubbens filosofi.

- Olafur Kristjansson er en træner, som på mange måder står for det samme, som vi gør i FC Nordsjælland.

- Han har i en mindre klub for relativt få midler formået at skabe store og flotte resultater både nationalt og internationalt via talentudvikling og offensivt, angrebslystent possesion-fodbold.

Se også: Hjulmand om atypisk stop: Derfor blev det nuSe også: Hjulmand stopper i FCN

- Han har således med sit hold vundet både mesterskab og pokaltitel, pointerer Allan K. Pedersen og tilføjer:

- Olafur er passioneret omkring arbejdet med unge talenter og har været bærende i udviklingen af en lang række af de spillere, der i dag optræder på de nationale A- og U-landshold.

- Blandt mange andre fik den nuværende topscorer i den hollandske liga, Alfred Finnbogason, sit gennembrud under Olafur i Breidablik.

- Det er en træner, vi længe har følt, ville passe perfekt ind i den måde, vi ønsker at udvikle FC Nordsjællands spil og spillere, og jeg ser meget frem til at indlede samarbejdet efter sommerferien.0 kommentarer
Vis kommentarer