Vingaard: Vi skal slutte godt af for Hjulmand

Det var med en blanding af vemod og spænding, at spillerne i FC Nordsjælland modtog nyheden om trænerskiftet

Martin Vingaard (th.) vil have flere jubelsituationer med FCN inden Kasper Hjulmands stop. (Foto: Jens Dresling)
Martin Vingaard (th.) vil have flere jubelsituationer med FCN inden Kasper Hjulmands stop. (Foto: Jens Dresling)

FC Nordsjælland kunne tirsdag fortælle sine spillere om en ny cheftræner for den kommende sæson. Kasper Hjulmand stopper, mens islændingen Olafur Kristjansson tager over efter denne sæson.

Spillerne er kede af at sige farvel til Kasper Hjulmand, men glæder sig samtidig over at skulle arbejde sammen med Olafur Kristjansson.

Se også: Hjulmand om atypisk stop: Derfor blev det nu

Men først skal foråret gøres færdigt med de sidste fem superligakampe, understreger klubbens midtbanespiller Martin Vingaard.

- Det var jo noget af en nyhed at møde ind til. Det var der vist ikke ret mange af os, der havde set komme, og det bliver spændende med nye øjne på tingene.

- Men først og fremmest skal vi spille de sidste fem kampe færdig og få de bedst mulige resultater for klubben, men også så vi kan slutte godt af for Kasper, siger Vingaard til klubbens hjemmeside.

Se også: Gammel AGF'er overtager efter Hjulmand

Lasse Petry, som har udsigt til at skulle løfte en tung arv på den centrale midtbane, fordi klubbens anfører, Nicolai Stokholm, stopper til sommer, ser frem til trænerskiftet.

- Vi er selvfølgelig lige nu og her kede af at skulle sige farvel til Kasper. Han har betydet meget for min udvikling i FCN, men når det er sagt, så ser vi selvfølgelig frem til at få nogle nye øjne på tingene, og vi glæder os.

- Vi kender ikke specielt meget til Olafur, men jeg har da hørt nogle rigtig positive ting om ham fra Nichlas Rohde, som har spillet under ham i Breidablik, siger Petry.

Se også: Se tallene: Hjulmand suverænt bedst i FCN

Olafur Kristjansson skal gøre sæsonen færdig i islandske Breidablik, før han overtager styringen i FCN.

0 kommentarer
Vis kommentarer