Hjulmand om atypisk stop: Derfor blev det nu

- FC Nordsjælland er en klub, der betyder utroligt meget for mig, og det er selvfølgelig med en masse vemod, at det nu er blevet tid til at skifte, siger Kasper Hjulmand om den kommende afsked med Farum-klubben

Kasper Hjulmand med mesterpokalen i 2012 (Foto: Jens Dresling)
Kasper Hjulmand med mesterpokalen i 2012 (Foto: Jens Dresling)

Kasper Hjulmand stopper i FC Nordsjælland efter denne sæson. Det har klubben meddelt i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Træneren er afklaret med, at det efter en årrække i klubben nu er tid til at søge nye udfordringer.

- Jeg er utroligt stolt af, at have været en del af udviklingen i FC Nordsjælland de seneste 6 år – og fortsat at være det i resten af sæsonen. FC Nordsjælland er en klub, der betyder utroligt meget for mig, og det er selvfølgelig med en masse vemod, at det nu er blevet tid til at skifte. Jeg elsker og tror på de værdier, der er i klubben, og jeg er sikker på, at det, der er bygget op kun er starten til noget endnu større, hvis man formår at holde fast i kulturen og i udviklingen, siger Kasper Hjulmand.

Se også: Gammel AGF'er overtager efter HjulmandSe også: Hjulmand stopper i FCN

- At det stopper her er et resultat af, at både klubben og jeg selv føler, at det er tidspunktet er rigtigt. Det er lidt atypisk i fodboldverdenen, at man får lov til at være et sted så længe, og samtidig endda er enige om, hvornår der skal skiftes på pladsen, men når man ser på vores samarbejde i de seneste seks år, er det næsten den eneste måde, det kunne ske. Vi vil simpelthen alle det bedste for FC Nordsjælland, tilføjer han.

Der resterer endnu fem kampe i Superligaen, og Kasper Hjulmand er nu opsat på at slutte godt af i klubben.

- Jeg glæder mig til at gøre denne sæson færdig og vil sammen med resten af trænerteamet og spillerne gøre alt for, at vi slutter så godt af som overhovedet muligt. Med fem kampe tilbage er vi i en situation, hvor der er alt at spille for, og det vil have min fulde fokus. Jeg vil gøre alt for, at vi slutter så godt af som overhovedet muligt, siger han.

FC Nordsjælland spiller mod Esbjerg i næste spillerunde. Kampen fløjtes op mandag klokken 19.00 i Farum.

0 kommentarer
Vis kommentarer