FC Nordsjælland-helt fokuserer på U/19-holdet

Søndag blev Kristian Lindberg matchvinder for FCN i Superligaen. I dag fokuserer han igen på U/19-holdet

Lindberg er stadig ikke permanent del af FCNs A-trup (Foto: Claus Bonnerup)
Lindberg er stadig ikke permanent del af FCNs A-trup (Foto: Claus Bonnerup)

Kristian Lindberg er officielt ikke en del af FC Nordsjællands A-trup, men den 19-årige angriber rykker tættere og tættere på klubbens bedste mandskab.

Søndag startede han inde i Superligaen for første gang, og det med succes. Lindberg scorede kampens eneste mål, da FCN slog AC Horsens 1-0, men scoringen får ikke stortalentet til at kræve en plads i A-truppen.

- Jeg koncentrerer mig om de hold, jeg spiller på nu. Jeg vil gerne bide mig fast på U/19-landsholdet, og jeg spiller stadig på Nordsjællands U/19-hold, selvom jeg træner en del med førsteholdet, siger Lindberg.

Se også:

Se også: Perfekt forårspremiere for mestrene

- Jeg havde ikke forventet, at jeg skulle starte inde mod AC Horsens, så da jeg fik det at vide, handlede det om at bevise, at det ikke var for sjov, jeg var med.

Joshua John sidder normalt tungt på pladsen på venstrekanten, men til søndagens kamp havde træner Kasper Hjulmand valgt at bruge en anden type i form af Lindberg.

- Han gør det, han kan. Han er angriber. Nogle gange spiller vi med en decideret kant i venstre side, nu valgte vi en angriber, som hele tiden skulle søge ind. Han ser meget lovende ud, roser Hjulmand.

19-årige Lindberg fik i efteråret sin debut i Superligaen. Det blev til to indskiftninger, dog uden at komme på tavlen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere