FCN-helt: Det kunne ikke være bedre

- Det var en fantastisk forårsdebut, siger 19-årige Kristian Lindberg, der blev matchvinder mod Horsens

Kristian Lindberg jubler med Jores Okore og Ivan Runje efter sin scoring. (Foto: Jens Dresling)
Kristian Lindberg jubler med Jores Okore og Ivan Runje efter sin scoring. (Foto: Jens Dresling)

FARUM (ekstrabladet.dk): Kristian Lindberg fik mod Horsens lov til at starte inde for første gang, og det fik FCN-træner Kasper Hjulmand ikke grund til at fortryde.

19-årige Lindberg blev matchvinder med sin hovedstødsscoring i det 8. minut og sikrede dermed sidste sæsons mestre en god start på foråret med en 1-0-sejr.

- Ja, det var en fantastisk forårsdebut. Vi vinder, får tre point, og jeg scorer. Det kunne ikke være bedre, sagde Kristian Lindberg, der erstattede Joshua John i startopstillingen.

Læs også:

Se også: Perfekt forårspremiere for mestrene

Hollænderen har døjet med problemer med baglåret, og det gav chancen til unge Lindberg, som normalt er topscorer i U19-ligaen.

- Jeg fik det at vide i går, så jeg havde hele dagen i går til at forberede mig på det. Det var ikke noget, jeg forventede overhovedet, selv om jeg har haft på fornemmelsen, at jeg ville være en del med til kampen. Men jeg skulle bare ind og bevise, at det ikke var for sjov, jeg skulle starte inde, sagde Lindberg, der viste fin timing ved sin scoring.

- Jeg når kun at se, at Stokholm kunne slå den ind lige dér, og det gør han så - og så skulle jeg bare ramme den, så går den ind.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere