Ny FCN'er: Kunne have tjent mere andre steder

Mestrenes amerikanske midtbanespiller Conor O'Brien takkede nej til tilbud fra Holland, Belgien, Norge, Sverige og Superligaen

FC Nordsjællands nytilgang Conor O'Brien havde mange tilbud på hånden i vinter
FC Nordsjællands nytilgang Conor O'Brien havde mange tilbud på hånden i vinter

Han er gået op i løn, men slet ikke så meget, som han kunne.

FC Nordsjællands nytilgang Conor O'Brien fik tilbud, der rent økonomisk slog de danske mestres, men valgte alligevel at takke ja til Farum-klubben.

- Jeg havde jo fri transfer, så der var mange muligheder for et skifte. Jeg kunne have valgt at skifte til Holland, Belgien, Norge og Sverige samt nogle klubber fra Superligaen, endda til en noget højere løn, men da jeg først havde talt med Nordsjælland, var jeg overbevist.

- Det et hold, der spiller den form for fodbold, jeg elsker og selv gerne vil stå for. Da jeg så lærte klubben og trænerne at kende og hørte om ambitionerne og planerne, var jeg ikke i tvivl, siger 24-årige Conor O'Brien, der senest har optrådt på SønderjyskEs midtbane.

Læs også:

Se også: FCN henter amerikansk midtbanespiller

Nu har han taget et skridt op af karrierestien, men den ambitiøse amerikaner er langtfra færdig med at kravle mod tops.

- Jeg træner meget og har altid været den sidste, der forlod træningslokalet. Jeg har lært at arbejde hårdt for mine mål, og et af dem har jeg nået med skiftet til FCN, siger O'Brien, hvis næste mål hedder at bide sig fast i startopstillingen hos mestrene:

- Jeg tror og håber, jeg kan gå ind og gøre en forskel ret hurtigt. Drømmen herefter er så, at komme på det amerikanske landshold. Det er min ultimative ambition, men jeg vil først og fremmest gøre alt for, at FC Nordsjælland når de store mål, klubben sætter sig.

Conor O'Brien er i øjeblikket på træningslejr på La Manga med sin nye klub, og her skal han overbevise træner Kasper Hjulmand om, at han fortjener en plads i startopstillingen.

Læs også:

Se også: FCN flyver til La Manga uden skadet Lorentzen

- Jeg er meget spændt på de kommende træningskampe her på turen, hvor det nye hold skal sættes.

- Allerede efter de første par træninger har jeg fået bekræftet, at konkurrencen om pladserne er vanvittigt hård, for der er flere dygtige spillere til alle pladser, mange af dem er landsholdsspillere. Det hjælper mig kun til at motivere mig selv endnu mere, siger Conor O'Brien.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere