Vi kan vinde i Parken

Nicolai Stokholm er sikker på, at mestrene kan fokusere på FCK og glemme alt om Champions League i aften

Nicolai Stokholm tror på sejr i Parken. (Foto: Jens Dresling)
Nicolai Stokholm tror på sejr i Parken. (Foto: Jens Dresling)

Opgøret mod sølvvinderne fra FCK i dag er den første af seks skarpe udfordringer på 20 dage for de danske mestre fra FC Nordsjælland.

For nu starter alvoren for klubben, hvor fodboldfolket får at se, om klubben har en bred trup til at spille på flere heste - Superligaen, Champions League og pokalturneringen.

- For os er det ikke svært at holde fokus. FCK-kampen er kæmpestor. FCK er den største klub i Danmark, og et hold der går 100 procent efter mesterskabet. Så selvfølgelig vil vi gerne ind og slå dem. Det vil alle i Danmark, siger FC Nordsjællands kaptajn Nicolai Stokholm.

Læs også:

Se også: FCK: Europæisk opstilling mod FCN

Han kan se tilbage på sidste sæson, hvor FC Nordsjælland for alvor meldte sig ind i mesterskabskampen efter 3-1 sejren i Parken 24. oktober. En sejr, der var fuldt fortjent og kom i hus efter en overbevisende indsats.

- Vi vidste godt, vi kunne spille, som vi så den aften. Så selvfølgelig gav det os et boost, men det var sidste sæson, og det kan vi ikke bruge til meget nu. Det er en ny opgave mod et hold, der har ændret sig lidt, tilføjer Nicolai Stokholm og fremhæver netop den sejr som stor betydning for den løftestang resten af sæsonen blev.

- Sejren betød rigtig meget. Selvfølgelig for os selv, men måske allermest for omgivelsernes syn på os, påpeger han og ser frem med speciel glæde til dagens udfordring.

Læs også:

Se også: Mestrene forlænger med profil

- Vi er i Parken, og FCk ligger nummer ét, så selvfølgelig er de favoritter, men dermed ikke sagt, at de vinder. Vi kommer derind med optimisme, vi kommer ind for at vinde. Og vi ved, hvad der skal til for at vinde i Parken. Men det er også mod et hold, der er klart stærkere end sidste sæson. Især på den mentale del, vurderer FCN-kaptajnen.

For Andreas Cornelius er opgøret også et gensyn med hverdagen, der hidtil har budt på seks scoringer i Superligaen.

- Det er vigtigt, at vi fokuserer på Superligaen og udbygger vores forspring til konkurrenterne. Jeg glæder mig til at møde FC Nordsjælland. Det er helt sikkert den værste konkurrent til mesterskabet. Jeg har stor respekt for klubben, fordi den har et koncept, som man er tro ved, siger Andreas Cornelius.

Hvordan går det i aftenens kamp i Parken?

Se resultat

Hvordan går det i aftenens kamp i Parken?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Karantæner - hvem er ude?
Spændende nyt fra Horsens: Ny spiller inden for 72 timer
Top 10: Premier Leagues driblekonger
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen