FCN-spiller kun klar til 45 minutter

Oliver Thychosen arbejder stadig på at komme sig helt over en skade i lysken, og derfor kan han ikke spille fuld tid endnu.

(Polfoto)
(Polfoto)

Oliver Thychosen har i store dele af sin FC Nordsjælland-tid været plaget af en skade. Siden skiftet i sommer har han været med i seks Superliga-kampe – tre i starten og de tre seneste.

Det er problemer med lysken, der har holdt ham ude, og skaden generer ham stadig lidt, selv om han altså har været med omkring holdet på det seneste.

- Min lyske er stadig lidt irriteret, men vi arbejder med det, og fysioterapeuterne siger, at det tager tid at komme sig helt. Jeg kan spille lidt, men jeg har et maksimum på 45 minutter. Det blev lidt længere tid i FCM-kampen i pokalturneringen, men ellers har jeg ikke spillet mere end en halvleg for at skåne min lysken og for ikke at stresse den for meget, siger Thychosen til tipsbladet.dk.

Før sommer var offensivspilleren i Vejle i 1. division, og overgangen fra Østjylland til Farum og Superliga-fodbold har ikke bare været en spillemæssig omvæltning for ham, fortæller han:

- Jeg tror på, at der er masser, man kan forbedre taktisk og teknisk. Jeg bliver udfordret på et højt niveau nu, og nu hvor jeg skal arbejde mig tilbage fra en skade tror jeg også, jeg kommer til at forbedre mig.

- Men jeg har også lært utroligt mange ting om mig selv og min krop i den tid, jeg har været skadet. Jeg har lært meget om, hvordan kroppen presses af professionel fodbold. Det lyder lidt dumt, men jeg har faktisk også lært, at jeg ikke kan sidde almindeligt op, fordi mine hofter bliver generet af det. Det har jeg ikke vidst indtil videre, så nu har jeg rettet lidt der, siger Thychosen.

Oliver Thychosen har scoret et enkelt ligamål for FCN. Det kom i 2-1-sejren over FC Midtjylland for to uger siden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere