Schjønberg kender FCNs Børven-interesse

Vålerengas danske assistenttræner Michael Schjønberg fortæller, at Torgeir Børven vil passe godt til FC Nordsjælland, og han ved, at de har været i Norge for at kigge på ham

FC Nordsjælland er, i følge norsk TV2, tæt på at nå til enighed med Vålerenga om en aftale, der sender Torgeir Børven til Farum i det nye år. Klubbens danske assistenttræner Michael Schjønberg er på ferie i Danmark og understreger, at han ikke ved, hvad der er op og ned i den historie.

Men han ved, at FC Nordsjælland har været i Norge for at se på ham ved flere lejligheder.

- FC Nordsjælland har fulgt Torgeir i lang tid og har været oppe for at se ham flere gange. Det vil være et stort tab, hvis vi mister ham, men det er pengene, der bestemmer, og der er andre klubber, der udnytter, når en klub har brugt for mange penge og må skære ned, som det er tilfældet med os. Men lige nu er jeg på ferie i Danmark, og jeg ved derfor ikke mere om den historie, siger Schjønberg til tipsbladet.dk.

Hvis Torgeir Børven skifter til FC Nordsjælland, kommer han til en klub, han passer rigtig godt til. Det mener Schjønberg, der har arbejdet med angriberen i et år og har set ham lave ni ligamål i den forgangne sæson.

- Han er en dygtig angriber. Han er en ung, spillende angriber der er god til at lave mål. Han passer rigtig godt til den måde, FC Nordsjælland spiller på, for Torgeir kan det, de vil. Han er god med bolden, har en god fysik og kan også score med hovedet. Han er i mine øjne en komplet spiller, siger Schjønberg.

Vålerenga har meldt ud, at alle ansatte i klubben må gå 12,5 procent ned i løn som en del af en spareplan, hvor der skal skæres omkostninger væk for 20 millioner norske kroner. Michael Schjønberg ønsker ikke at kommentere sine lønforhold i pressen.

0 kommentarer
Vis kommentarer