FCN forlænger med Gregor

Pascal Gregor og FC Nordsjælland har forlænget forsvarsspilleren kontrakt, så den nu løber de næste fire år

Pascal Gregor i aktion mod Zenit (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Pascal Gregor i aktion mod Zenit (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Dette efterår har markeret det helt store gennembrud for FC Nordsjællands Pascal Gregor, og nu fejrer han og klubben det med en kontraktforlængelse. Parterne har netop fået papir på hinanden til vinteren 2017, og det glæder ikke overraskende den 19-årige midterforsvarer.

- Jeg er rigtig glad for at få fremtiden på plads, nu kan jeg have fokus på at udvikle mig og blive endnu bedre, siger han i klubbens pressemeddelelse.

- Det er fedt, at man som helt ung kan få chancen i FC Nordsjælland, hvor det altid er op til den enkelte at gribe chancen. Klubben er ikke bange for at lade os unge spillere komme til fadet. Det giver en helt naturlig sult, når man som jeg kommer nedefra. Nu er det næste mål er at blive endnu bedre med bolden, kommunikationen til mine holdkammerater, og så skal jeg have bygget på fysisk.

Pascal Gregor har spillet 15 ud af 17 Superliga-kampe i dette efterår, og han ligner derfor vinderen af midterforsvarsduellen med årgangsfællerne Nicolai Johannesen og Andreas Maxsø. FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand har også kun rosende ord tilovers for sin unge midterforsvarer.

- Det er virkelig et cadeau for det hårde arbejde, Pascal altid lægger for dagen. Han har været igennem vores egen talentskole, og selvom konkurrence på pladsen er stor, så har han allerede nu vist, at han har det der skal til. Han har været igennem en stor udvikling i efteråret og har virkelig grebet chancen, siger træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer