Bundesligaklub jagter Hjulmand

FCN-træneren kan afløse Thomas Tuchel, der stopper et år før tid hos Tysklands nummer syv

Kasper Hjulmand bliver nu bragt i spil som ny træner i Mainz, hvor Thomas Tuchel er løbet tør for inspiration og stopper et år før tid. (Foto: Anders Brohus).
Kasper Hjulmand bliver nu bragt i spil som ny træner i Mainz, hvor Thomas Tuchel er løbet tør for inspiration og stopper et år før tid. (Foto: Anders Brohus).

Kasper Hjulmand kan være på vej til et spændende eventyr i Bundesligaen.

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer fra tyske pressekilder er den nuværende FCN-træner blandt topkandidaterne til at afløse Thomas Tuchel på trænerposten.

Tuchel har faktisk ét år igen af sin kontrakt med Mainz, der via en syvendeplads kvalificerede sig til Europa League.Men Tuchel har meddelt klubben, han stopper nu, fordi han føler, missionen er fuldført, og han derved har svært ved at tage klubben endnu et skridt videre.

Tuchel har været i Mainz siden 2008. Det første år førte han klubbens U19-talenter til det tyske mesterskab. Siden overtog han Bundesligamandskabet, som han har udviklet og ført mod den bedste halvdel i Bundesligaen.

Mainz er en klub, der vil passe rigtig godt til Kasper Hjulmand, fordi det er en klub, der er dygtig til at udvikle spillere og satser på talentarbejdet.

Se også: FC Nordsjælland præsenterer stort overskud

Mainz har to danskere i truppen. Bo Svensson og Niki Zimling. Svenssons aftale udløber nu, mens Zimling har kontrakt yderligere to sæsoner.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kasper Hjulmand, der ligesom resten af FCN-truppen holder fri i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer