Joe Sise: FCN-tid har været et helvede

Joe Sise har efter to-et-halvt år i FC Nordsjælland stadig sin debut til gode. Skader har gjort tiden i Farum til et helvede, men han håber alligevel at få lov at blive

Joe Sise ved ankomsten til FC Nordsjælland (Foto: Polfoto)
Joe Sise ved ankomsten til FC Nordsjælland (Foto: Polfoto)

Der var knyttet en del forventninger til Joe Sise, da han kom til FC Nordsjælland i januar 2012, men her to-et-halvt år efter har han fortsat sin debut til gode. Forskellige skader har kostet den 24-årige svensker muligheden for at spille fodbold, og det har gjort ondt.

- Jeg har været på meget mørke steder mentalt, men jeg tror alligevel, at jeg er en bedre spiller efter dette.

- Man kan sige, at det har været et helvede, siden jeg kom til Nordsjælland, men nu føles det rigtig godt. Indimellem spiller jeg to-tre dage i træk ude på banen. Nu kan jeg springe og hoppe. Der mangler eksplosivitet, men jeg er på 60 procent. Indenfor to måneder kan jeg gå fuldt med. Jeg ser endelig lys for enden af tunnelen. Nu lever jeg endelig, siger Joe Sise til Expressen.

Spørgsmålet er så, om Joe Sise nogensinde får den debut i FC Nordsjælland, som han fortsat drømmer om at få. Hans kontrakt udløber til nytår, og med hans skadeshistorik får han nok i hvert fald ikke nogen ny lang kontrakt i Farum. Han regner med at kunne spille for reserveholdet i slutningen af august, og om han når Superligaen, bliver han og vi klogere på i efteråret.

- Selvfølgelig er det en lidt mærkelig situation med syv måneder igen af kontrakten, men jeg er ikke urolig. Mit mål er at blive 100 procent klar, så jeg kan spille igen. Om det bliver i Nordsjælland eller ej, får jeg at se. Men jeg har fået rigtig god hjælp af klubben, siger Joe Sise.

Joe Sise kom til FC Nordsjælland fra svenske Halmstads BK.

0 kommentarer
Vis kommentarer