Aabech færdig i FCN efter protestaktion

Kim Aabech har spillet sin sidste kamp i FC Nordsjælland - parterne har ophævet samarbejdet

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)

Samtidig med at FC Nordsjælland præsenterer David Moeberg Karlsson som ny spiller i klubben, oplyses det, at samarbejdet med angriberen Kim Aabech er blevet ophævet.

Det sker i en lind strøm af pæne ord fra både sportschef Jan Laursen og Kim Aabech selv, men bag facaden har virkeligheden været lidt en anden.

Se også: Hjulmand i dialog om Superliga-topscorer  

Ifølge Ekstra Bladets kilder har Kim Aabech været så utilfreds med den manglende spilletid under den nye træner Ólafur Kristjánsson, at han forrige mandag troppede op på islændingens kontor på anlægget i Farum og oplyste, at han ikke ville komme til træning længere.

Og som sagt så gjort; Aabech blev væk.

Det har så ført til opsigelsen af samarbejdet i dag.

- Efter grundige overvejelser har vi valgt at ophæve kontrakten med Kim. Vi ønsker at huske tilbage på en god tid med Kim, hvor han efter en tilvænningsperiode efterfølgende spillede en vigtig rolle i sidste sæson og bidrog med vigtige mål og assists.

Se også: AaB efter personlige fejl: Tåbeligt nederlag  

- Men med mange unge spillere, der hele tiden udvikler sig, så er der i denne sæson hårdere konkurrence om pladserne ikke mindst på de offensive positioner, og vi satser på at konkurrencen bliver yderligere intensiveret fremadrettet, da vi ønsker en trup og et miljø, hvor det kræver fuld dedikation hver dag, hvis man skal være i startopstillingen regelmæssigt, lyder det fra sportschef Jan Laursen.

Se også: FCN-helt: Havde solgt den for et point  

Kim Aabech selv siger:

- Det er egentlig ret simpelt for mig, jeg vil spille mere fast, og det havde jeg ikke udsigt til i FCN, da der er mange gode spillere. Jeg har nået en alder, hvor spilletiden er utrolig vigtig for mig, og derfor har jeg ønsket at finde det.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen