FCN-stjerne: Sådan vil jeg spille

Hollandske Joshua John sprudler for tiden og nyder friheden på FC Nordsjællands venstre kant

John i duel med Christian Keller fra Randers tidligere på sæsonen. (Foto: Claus Bonnerup)
John i duel med Christian Keller fra Randers tidligere på sæsonen. (Foto: Claus Bonnerup)

Joshua John var i ualmindeligt godt spilhumør, da FC Nordsjælland søndag besejrede førerholdet FC Midtjylland med 2-1.

Den hollandske raket scorede ikke selv, men assisterede Kasper Lorentzens matchvindermål og drev adskillige gange gæk med FCM-defensiven.

Og pilen peger opad for 25-årige venstrekant efter en periode med mere anonyme indsatser.

- Vi har fået ny træner, og min rolle er blevet lidt anderledes. I sidste sæson skulle jeg meget søge området mellem højrebacken og højremidtstopper. I denne sæson kan jeg ligesom tidligere blive mere på kanten.

- Sådan vil jeg gerne spille, og jeg nyder den frihed. Det er kun en lille ændring, men jeg håber, jeg kan fortsætte sådan. Vi har spillet nogle gode kampe, og holdånden i truppen er meget stor. Det gør det også nemmere at præstere, når det er sådan, og når holdet vinder kampe.

FCN-træner Olafur Kristjansson er meget tilfreds med John, men peger også på mulige faldgruber for kantspilleren.

Se også: FCN vandt intenst topopgør

- Joshua var enestående mod FCM. Han var en evig trussel med sin hurtighed og sin teknik. Samtidigt investerer han meget defensivt, og når han gør det, så er han en næsten komplet spiller. Jeg er meget tilfreds med hans indsats i kampen, siger Kristjansson og fortsætter:

Se også: FCM-træner: Vi tabte til os selv

- Men han kan stadig flytte sig. Når han forstår, at fodbold også handler om spillet uden bold, så er han rigtig, rigtig god. Men når han spiller for sig selv, er han lige som alle os andre. Så er han kun en halv spiller.

- Han har alle færdighederne, det er kun et spørgsmål om hans indstilling. Men den har jeg også været meget tilfreds med i de seneste par kampe. Jeg er meget tilfreds med hans udvikling på det seneste, lyder det fra Olafur Kristjansson.

0 kommentarer
Vis kommentarer