Bech uvis om FCN-fremtid: Vil vise mig frem til U21-EM

Uffe Bech har kontraktudløb om et år, men han ved endnu ikke, om han har spillet sin sidste kamp for FCN

Uffe Bech håber på, at udenlandske klubber får øjnene op for ham ved sommerens U21-EM. (Foto: Jens Dresling)
Uffe Bech håber på, at udenlandske klubber får øjnene op for ham ved sommerens U21-EM. (Foto: Jens Dresling)
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Uffe Bech har været en af FC Nordsjællands helt store profiler denne sæson, hvor specielt et fantastisk efterår har gjort ham til et interessant emne for flere udenlandske klubber.

Foråret har dog været mere svingende og præget af mange skader, men der blev alligevel fundet plads til ham i Jess Thorups trup til U21-EM.

Bechs kontrakt med FCN udløber næste sommer, og hovedpersonen selv ved ikke, om han er er finde på Farum Park efter sommerferien.

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og hvis FC Nordsjælland gerne vil have nogle penge for mig, kan det godt være, der snart skal til at ske noget.

Farvel til AaB: Nu vil Kent Nielsen løfte OB op i toppen

- Men nu tager jeg U21-EM først og koncentrerer mig fuldt ud om det, og så må vi se, hvad der kommer efter, siger Uffe Bech.

- Jeg synes, jeg har haft en god sæson. Jeg havde et helt efterår uden skader, hvor jeg ramte mit topniveau og kunne præstere over en længere periode.

- Men så fik jeg en pisse irriterende start på foråret, hvor jeg var ude de første fem kampe og måtte arbejde mig tilbage i form, siger han.

- Hvis jeg spiller et godt U21-EM, ser det også godt ud, for der er mange, der kigger med der. Jeg ser rigtig meget frem til det og er sikker på, at det bliver en kæmpe oplevelse. Det bliver meget spændende.

Se AaB-perlen til en million

Uffe Bech kan se frem til stor konkurrence om de offensive pladser på Jess Thorups holdkort til U21-kampene.

- Vi er rigtig godt besat, men jeg håber selvfølgelig på, at jeg kommer til at spille. Jeg går efter alt det spilletid, jeg kan få, og håber da, at det er fra start af i alle kampe. Men det er op til Jess at vurdere. Der er mange dygtige offensive spillere, siger han.

Uffe Bech og det danske U21-hold er ved U21-EM i pulje med Tjekkiet, Serbien og Tyskland. Første kamp for Danmark er mod værterne fra Tjekkiet 17. juni.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+