Belgiere har ikke råd: Så meget kræver Superliga-klub for stjernen

Den belgiske storklub, Genk, er interesseret i Marcus Ingvartsen, men vil ikke betale de 30 millioner kroner, FC Nordsjælland forlanger

Marcus Ingvartsen har haft en fantastisk sæson, som endte med 23 scoringer i Superligaen og dermed en førsteplads på topscorerlisten. Det gør, at den 21-årige angriber vil kunne vælge og vrage mellem en masse interesserede klubber i sommerens transfervindue.

En af de klubber, der allerede har meldt deres interesse, er den belgiske storklub Genk. Både danske og belgiske medier har skrevet om interessen, men det bliver en stor udfordring for Genk at få Ingvartsen til klubben.

Het Nieuwsblad skriver, at FC Nordsjælland forlanger 30 millioner kroner for Superliga-topscoreren, og det stemmer overens med, hvad nordicbetblog.dk også mener at vide. Ifølge den belgiske avis er det dog ikke et beløb, Genk er indstillede på at betale, så hvis Ingvartsen skal til Limburg-provinsen, skal FCN være villige til at slække på priskravet.

Genk har allerede brugt et tocifret millionbeløb på en Superliga-profil. Joakim Mæhle skifter således fra AaB til Genk.

Se også: Superligaen udvider med fem nye

Se også: Klamme stadion-forhold: Ulækker øl og afføring i maden

Se også: FCM varsler ny spiller - her er navnet

Foto: Colorsport/Corbis/All Over Press Sport og Spil 90’ernes danskere i Premier League: Sådan gik det - og her er de i dag

19 kommentarer
Vis kommentarer