Byrådsmedlem klager over FC Nordsjællands nye stadionnavn

Byrådsmedlem i Furesø Kommune ønsker, at FC Nordsjælland ændrer navnet på klubbens hjemmebane tilbage til Farum Park

Et byrådsmedlem i Farum er fortørnet over, at FC Nordsjælland af kommercielt hensyn skifter navn på det kommunale stadion. (Polfoto)
Et byrådsmedlem i Farum er fortørnet over, at FC Nordsjælland af kommercielt hensyn skifter navn på det kommunale stadion. (Polfoto)

FC Nordsjælland har spillet sin sidste hjemmekamp på Farum Park. I denne uge har klubben offentliggjort, at hjemmebanen i Farum fremover skal bære navnet Right To Dream Park som henvisning til samarbejdet og partnerskabet med Tom Vernons fodboldprojekt.

Navneskiftet på stadion er dog ikke accepteret af alle, og nu kræver byrådsmeldem Kasper Krüger (V) fra Furesø Kommune, hvor FC Nordsjælland hører til, at stadionnavnet bliver ændret tilabge til Farum Park.

- Jeg er meget overrasket over, at byrådet i går blot blev orienteret af borgmesteren om, at Farum Park skifter navn. Efter min mening bør ændringer i navne på kommunens bygninger ikke blot være en orienteringssag fra borgmesteren - eller en beslutning som en privat lejer/ forpagter selv bare kan træffe. Det bør altid være en beslutning, der skal ligge hos byrådet, skriver Kasper Krüger i et debatindlæg i Frederiksborg Amts Avis.

- Det giver skår i stoltheden over vores lokale fodboldklub, når vi ikke længere skal læse kampreferater i for eksempel BT og Ekstra Bladet eller se tv-dækning fra 'Farum Park'. Men i stedet skal høre og tale om 'Right To Dream Park', der lige så godt kunne ligge i Randers eller i Afrika.

- I forvejen har fodboldklubben jo fjernet henvisningen til hjembyen med navneskiftet fra Farum Boldklub til FC Nordsjælland. Men Farum Park havde vi dog tilbage - indtil i går.

FC Nordsjællands hjemmebane skifter navn. (Foto: Polfoto) FC Nordsjælland Nyt navn til FC Nordsjællands hjemmebane

- Jeg har derfor på byrådsmødet bedt borgmesteren om en redegørelse for de kontraktlige forhold, så det kan sikres, at vi politisk hurtigst muligt kan beslutte at give Farum Park sit egen navn tilbage igen, tilføjer han.

FC Nordsjælland næste hjemmekamp er på søndag, hvor Randers FC er modstanderen.

4 kommentarer
Vis kommentarer