Dagens helt i Nordsjælland: Sejren er vigtigst

Bruninho var både glad og ydmyg, da han mødte pressen efter 3-0 sejren over AaB

To mål og en assist. Det kan nok få de fleste angribere til at juble hele vejen ud af banen, hvis man leverer det i en kamp. Men i FC Nordsjælland var dagens spiller, Bruninho, noget mere tilbageholdende.

Han kunne ellers se sit navn på måltavlen hele to gange i kampen mod AaB, og det sender ham på en delt førsteplads på ligaens topscorer-liste.

Alligevel er det ikke det, der er det vigtigste for den brasilianske angriber.

Se også: Bruninho bomber sejren hjem til Farum

Jeg gør bare mit arbejde. Jeg prøver på at spille god fodbold. Når jeg scorer, er det godt, og hvis jeg laver en assist, er det også godt. For mig er det vigtigste bare, at vi vinder, sagde han efter kampen.

På spørgsmålet om, hvad der gjorde forskellen for nordsjællænderne i dag, er den 26-årige angriber da heller ikke i tvivl.

Vi havde en god attitude og tilgang til kampen. Jeg havde mine holdkammeraters ryg, og de havde min. Jeg synes, det var en god kamp, og jeg er meget glad, sagde han.

Se også: Fakta: FC Nordsjælland pillede pynten af AaB

Selvom Bruninho ikke selv er meget for at sætte ord på sin egen betydning for FC Nordsjælland, så er holdets træner, Ólafur Kristjánsson, ikke i tvivl om, hvad der gør angriberen speciel.

Han arbejder sindssygt hårdt for holdet og er god i presspillet. Og så er han en evig trussel og scorer nogle rigtig flotte mål i dag, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer