Dagens med afstand mest udskældte: Nu forklarer han sin kæmpe-brøler

- I dag havde en måldommer 100 pct. kunne have hjulpet mig. Det er fire ekstra øjne, og man kan dække banen af på en anden måde, lyder det fra dommeren med årets største fejlkendelse

FARUM (Ekstra Bladet): Mads-Kristoffer Kristoffersen havde halvanden time efter opgøret mellem FC Nordsjælland og FC Midtjyland fortsat ikke været i bad.

Samtalen med dommerudvikleren blev lidt længere end normal, og det var nok også meget godt, at han blev siddende lidt længere i omklædningsrummet, så han undgik sure spillere og ledere fra hjemmeholdet.

- Det er beklageligt. Vi er mega trætte af det. Det er aldrig sjovt, at vi skal ind og afgøre en kamp på den måde her, sagde han til Ekstra Bladet og Ritzau efter kampen i Farum, der endte med en midtjysk 3-2-sejr.

Han hentydede naturligvis til FC Midtjyllands skandaløse 3-0-scoring, hvor både dommer og linjedommer overså, at bolden var en halv meter ude, inden André Rømer scorede.

- Fra min position kan jeg ikke vurdere, om bolden ude. Jeg afventer derfor linjedommeren og får en klar melding fra ham.

- Han siger, at bolden er i spil, og derfor kører vi videre, forklarede Mads-Kristoffer Kristoffersen, der også undlod at fløjte for straffespark, da Emiliano Marcondes i samme sekvens havde hånd på bolden.

- Det er i næste fase, og jeg skal vurdere, om jeg skal dømme straffespark, men jeg mener, at det er en lige så stor fordel for FC Midtjylland, at de får muligheden for at score, så jeg lader spillet fortsætte, sagde den uheldige dommer, der ret hurtigt vidste, at den var gal.

Men han må ikke kigge op på storskærmene, og i Superligaen bruger man ikke måldommere.

- I dag havde en måldommer 100 pct. kunnet have hjulpet mig. Det er fire ekstra øjne, og man kan dække banen af på en anden måde.

- Bør det indføres i Superligaen?

- Det er noget, som klubberne og Divisionsforeningen skal blive enige om, for det er noget, der koster penge. Men i dag havde det hjulpet.