Annonce:
Annonce:

Drama til det sidste: Se Superliga-topscorer blive helt og skurk

Superliga-topscorer Ernest Asante blev matchvinder, da FCN udbyggede føringen i Superligaen. Helsingør tæt på udligning i overtiden

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

FARUM (Ekstra Bladet): FC Nordsjælland konsoliderede positionen som Superligaens tophold efter 1-0 sejren over oprykkerne fra Helsingør på hjemmebane i overværelse af 3520 tilskuere.

Superligaens topscorer Ernest Asante scorede kampens enlige mål før pausen, da han blev spillet fri af Mads Pedersen midt for målet.

Ernest Asante står nu noteret for seks scoringer i de første seks spillerunder af sæsonen.

Sejren til hjemmeholdet var fuldt fortjent. Farunm-mandskabet dominerede store dele af opgøret, hvor specielt anfører Mathias Jensen og Mads mini Pedersen var markante profiler.

Hjemmeholdet burde have scoret flere gange før pausen. Topscorer Asante fik i hvert fald en gylden mulighed på et straffespark.

Annonce:

Emiliano Marcondes er normalt første straffesparksskytte for FC Nordsjælland. Men efter en diskussion med både Godsway Donyoh og Ernest Asante, fik sidstnævnte lov at sparke, efter Martin Fisch spillede bolden med hånden i straffesparksfeltet.

Se episoden med det ’stjålne' straffe her

Men det var en dårlig beslutning at lade Asanta sparke fra 11 meter pletten. Den hurtige kantspiller fik godt nok sendt Mikkel Bruhn til den modsatte side, men han overplacerede sit spark, der røg forbi Helsingør-målet.

Mads Pedersen var også tæt på at komme på måltavlen, da han fik en friløber, men mesterligt målmandsspil af Mikkel Bruhn sørgede for, at hjemmeholdet gik til pausen med en sparsom føring.

Efter pausen var billedet det samme. FCN var spilstyrende, men skabte ingen store, åbne målchancer.

Gæsterne fra Helsingør blev kun i ét tilfælde farlige foran Runar Alex Runarssons mål. Faktisk skulle man frem til dommerens tillægstid, før Helsingør fik den farligste chance.

Annonce:

Runar Alex Runarsson sparkede en tilbagelægning op i luften og samlede den op. Det udløste et indirekte frispark i straffesparksfeltet, som Andre Riel sendte på overliggeren.

FCN opruster med profil
TV 3 Sport skrev tidligere mandag, at Helsingørs profil Mads Aaquist er tæt på et skifte til FC Nordsjælland. Det stemmer overens med Ekstra Bladets oplysninger.

Mads Aaquist var ikke med i Helsingør-truppen mod FC Nordsjælland officielt fordi han har en muskelskade. Et klubskifte bliver formentlig officielt tirsdag, når midtbanespilleren har gennemgået det obligatoriske lægetjek i Farum.

Aaquist har spillet på den centrale midtbane i Helsingør. Han er oprindeligt back fra sin fortid i FC København.

FC Nordsjælland topper efter sejren over Helsingør nu Superligaen med 15 point og et forspring på tre point til FC Midtjylland på andenpladsen. Holdet har vundet fem af de seks første kampe.

Skubbet ud i Superliga-kulden: Nu skifter dansk talent til Holland

Riddersholm sætter Zorniger på plads: Husk hvad du lærte mig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: