Annonce:
Annonce:

Efter dum bytur: Superliga-profil får igen chancen

FC Nordsjælland og Patrick Da Silva har visket tavlen ren, og nu handler det for den tidligere Brøndby-spiller om at bevise sit værd på grønsværen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Mod slutningen af sidste sæson valgte FC Nordsjælland at suspendere Patrick Da Silva som en konsekvens af, at venstre backen var taget i byen en fredag aften efter en Superliga-kamp. Den tidligere Brøndby-spiller sluttede sæsonen ude i kulden, og der blev sat spørgsmålstegn ved hans fremtid i klubben.

Overraskende 1.plads: Her er det dyrest at være Superliga-fan

FC Nordsjælland og Patrick Da Silva har imidlertid valgt at se fremad, og dermed indgår den 22-årige back igen på lige fod med sine holdkammerater i Farum-klubben, der indleder sæsonen på mandag mod OB.

- Tavlen er visket ren, og han skal nu sørge for at spille sig ind i varmen igen hos Kasper (Hjulmand, red.), siger sportsdirektør Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.

Han lægger ikke skjul på, at han havde en kammeratlig samtale med Patrick Da Silva efter episoden, der faldt sted i midten af maj.

1. divisionsklub spiller med musklerne: Henter danmarksmester til Falster

- Vi værner om det miljø, vi har i FC Nordsjælland, og det går vi ikke på kompromis med. Det gælder for alle spillere og ikke bare Patrick. Hvis man ikke ønsker at være her, så skal man ikke. Det har Patrick givet udtryk for, at han gerne vil, og nu må han så bevise sig på banen over for vores trænerteam, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Patrick Da Silva har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2019.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: