Efter Hjulmands farvel: De kan tage over

- Det bliver bliver ikke sådan, at der kommer en træner og fortæller os, hvordan vi skal gøre tingene på en anden måde, siger FCN-sportschef Carsten V. Jensen, der både kigger internt og eksternt i jagten på Kasper Hjulmands afløser

Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, ser her på hvilke muligheder FCN - og Kasper Hjulmand - nu har. Producer: Kristian Hansen

FARUM (Ekstra Bladet): Allerede før jul meddelte Kasper Hjulmand, at han ikke ønskede at forlænge sin aftale med FC Nordsjælland.

I klubben vidste man godt, at det bar den vej, og jagten på Hjulmands afløser er derfor allerede i gang. Der kigges ifølge sportschef for Superliga-holdet, Carsten V. Jensen, både internt og eksternt.

Han ønsker at holde alle muligheder åbne, men der er et klart krav til Kasper Hjulmands afløser: Den nuværende FCN-stil skal bibeholdes.

- Vores model er så indarbejdet, at det ikke bliver sådan, at der kommer en træner og fortæller os, hvordan vi skal gøre tingene på en anden måde.

- Vi sætter et team sammen, som kan sørge for, at vi fortsætter med den model, som vi arbejder efter i dag, siger Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet.

På spillerfronten kigger FC Nordsjælland altid først internt, når der opstår et hul, og det samme kommer til at gøre sig gældende i trænerjagten.

Det er dog være svært at få øje på den oplagte Hjulmand-afløser i klubben, og derfor kan Carsten V. Jensens meget vel blive tvunget til at se uden for Farums grænser i sin jagt.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Foto: Kasper Hjulmand. Foto: Jens Dresling FC Nordsjælland Hjulmand missede drømmeskifte: - Ikke noget man bare ryster af sig

Sport og Spil Sælger spillere for hundredvis af millioner: Han er Danmarks bedste sportschef

Kristoffer Olsson blev ikke en sportslig succes i FC Midtjylland, men økonomisk var det ikke en dårlig handel for klubben. Foto: Claus Bonnerup FC Midtjylland FCM's store transfer-kup: Scorer kassen igen

17 kommentarer
Vis kommentarer