Efter premiere-tæsk: Det hele eksploderede

Andreas Maxsø er klar til at blive den nye profil i FC Nordsjælland, selvom han i sidste uge fik en svær start på det forår, der skal give ham gennembruddet

Andreas Maxsø (nr. 4) og FC Nordsjælland fik ikke den ønskede start på foråret. (Foto: Jens Dresling)
Andreas Maxsø (nr. 4) og FC Nordsjælland fik ikke den ønskede start på foråret. (Foto: Jens Dresling)

Efter Ivan Runjes udlejning til Cypern står Andreas Maxsø parat til at bide sig fast i det centrale forsvar i FC Nordsjælland og få sit store Superliga-gennembrud.

Han fik dog ikke en god start i forårs-premieren, hvor han sammen med holdkammeraterne lod Randers score tre mål i første halvleg og selv var dybt impliceret i det første af målene.

- Jeg starter ud med at glide efter fire minutter, hvor de så får et mål, men sådan er det. Det er ikke noget, jeg har tænkt videre over. Pludselig eksploderede det hele, og der var åbent hus i forsvaret, siger Andreas Maxsø.

- De var gode og havde nogle gode kombinationer. Men nu har vi talt om tingene, og vi skal forbedre nogle ting. Det skal vi træne på, og så skal vi bare blive skarpere. Jeg blev selvfølgelig irriteret, men man kan ikke tænke så meget over det i kampens hede. Der er det bare videre, siger han.

Skuffet FCN-lejr: Randers FC maste os

Den 20-årige forsvarsspiller ser nu frem til at revanchere sidste uges 0-3-nederlag, når han sammen med de øvrige aktører i FC Nordsjælland lørdag møder Hobro på udebane. En sejr her skal kickstarte Farum-mandskabets forår, der gerne skal ende med en placering i den øverste halvdel.

- Jeg forventer, at vi bliver i top fem. Det går jeg stærkt ud fra, at vi gør. Vi skal tilbage på sporet allerede på lørdag. Vi skal selvfølgelig være stærke hjemme, som vi også har været de seneste år, og så skal vi også til at have nogle sejre på udebane, siger FCN-spilleren.

Andreas Maxsø fik debut for FC Nordsjælland i udekampen mod FC København 9. december 2012. Han har siden spillet 29 kampe i landets bedste række.

Her kan du se Andreas Maxsø få en uheldig hovedrolle, da årets første Superliga-scoring falder i Farum:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?