Annonce:
Annonce:

Efter udsalg: FCN slap af med OB-kompleks

Det var ikke til at se, at Nordsjælland har solgt sine to bedste

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Den tidligere guldtræner Kasper Hjulmands drenge fortsætter forårets flotte takter trods salget af de to mest markante navne, Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka til henholdsvis Genk, Belgien og Celta Vigo, Spanien.

FCN tog hul på den nye sæson med at smide et stort OB-kompleks, da holdet fra Farum efter nederlag i syv seneste opgør mandag aften kunne forlade Odense med tre point.

Dermed har nordsjællænderne scoret både på banen og udenfor.

Salget af de to har indbragt mindst 70 millioner kroner, og udsalget er efter sigende ikke forbi.   

Kampens store spiller, forsvarsklippen Andreas Maxsø er den næste mand på affyringsrampen.

Der tales om England og den næstbedste række, Championship, hvor Brentford og Leeds bl. a. har vist interesse for den tidligere U 21-landsholdsspiller.

Annonce:

Fraværet af den normale måkonge, Magcus Ingvartsen var nærmest ikke-eksisterende, da andre stod klar til tage over.

FCN satsede i starten på de ghanesiske raketter Godsway Donyoh og Ernest Asante, der igen og igen blev forsøgt sendt af sted i dybden.

Da det endeligt lykkedes at få sendt Ernest Asante af sted, blev to-meter-manden Frederik Tingager løbet agterud, og da OB's målmand Sten Michael Grytebust gik frem, lobbede ghaneseren iskoldt bolden i nettet.

Se det første mål her:

Og kroaten, Karlo Bartolec var ligeledes iskold, da en ripost midt i 2. halvleg landede for hans fødder, efter at Godsway Donyohs forsøg var blevet blokeret.

Den samme koldblodighed manglede Ernest Asante  i slutningen af 1. halvleg, da han fik en tilsvarende mulighed, efter at landsmanden Godsway Donyoh havde forsøgt sig.

Annonce:

OB’erne havde svært ved at ramme hinanden mere end et par gange i træk, og bortset fra nogle halvhjertede skudforsøg langt ude fra af færingen Joan Simun Edmundsson havde hjemmeholdet ikke noget, der lignede en målchance i de første 45 minutter.

Træner Kent Nielsen må i pausen have talt dunder til fynboerne som var anderledes aggressive efter pausen.

Da debutanten, den tidligere AaB- og Silkeborg angriber m. m. Nicklas Helenius, havde set sit hovedstød reddet af en refleks fra Runar Alex Runarsson, havnede bolden hos Rasmus Jönsson, hvis off side blev ophævet af, at bolden undervejs ramte Ernest Asantes fod.

Se OB's mål her:

Dommer Jens Maae fulgte da heller ikke sin linjevogter, som ellers vinkede, men manden med flaget stod i den modsatte side og var undskyldt. Godt set af den glimrende dommer, Jens Maae.

Det burde have været starten på en OB-offensiv, men den udeblev, og FCN kunne i stedet svare igen og snuppe de tre point, da OB’s forsvar uden den karantæneramte anfører Kenneth Emil Petersen ikke var på plads.

Annonce:

Og OB’erne måtte finde sig i at utilfredse tilhængere peb af de lokale helte, mens en busfuld FCN-tilhængere længe hyggede sig med sine helte i den modsatte ende af banen.

OB løber med FCK-talent

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: