Emre Mor meldes tæt på Dortmund - agent afviser

Nu skriver det tyske medie Bild, at Emre Mor er tæt på at skrive kontrakt med Borussia Dortmund

Emre Mor er eftertragtet i flere store klubber. (Foto: Lars Poulsen)
Emre Mor er eftertragtet i flere store klubber. (Foto: Lars Poulsen)

Rygterne svirrer i disse dage om FC Nordsjællands unge angrebstalent Emre Mor. Tidligere på ugen meldte tyrkiske medier, at en aftale med Besiktas skulle være tæt på, men det ser ikke ud til at være tilfældet.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er det stærkt tvivlsomt, at Emre Mor fortsætter karrieren i tyrkisk klubfodbold, og nu melder det tyske medie Bild, at Emre Mor er på vej til at blive Dortmund-spiller.

Emre Mor er på vej til Besiktats, beretter tyrkiske medier. (Foto: Lars Poulsen) FC Nordsjælland Emre Mor tæt på tyrkisk mesterhold

Det tyske medie skriver, at Emre Mor inden længe skriver under på en tre-årig kontrakt med Borussia Dortmund, der i første omgang betaler en million euro til FC Nordsjælland. Dette beløb kan dog vokse, idet der skulle være en række præstationsbetingede klausuler i aftalen.

Der er dog ikke meldt noget ud fra officielt hold endnu, og senest har Emre Mors agent Muzzi Özcan afvist alle spekulationer.

- Emre Mor er FCN-spiller og har ikke indgået aftale med nogen klub. Alle disse mediespekulatoner er intet andet end fabrikeret, skriver Muzzi Özcan på sin Twitter-profil.

<p>Emre Mor har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2019.</p><p> <a href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/18-aarig-superliga-spiller-i-em-trup/6087809" id="_c038dc51-6f63-4bb2-8704-9604aae9f986">18-årig Superliga-spiller i EM-trup</a></p><p> <a href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_nordsjaelland/tysk-storklub-synede-fcn-stortalent-i-parken/6085809" id="_e083bba3-a1ae-4f43-8897-508a0065f2bb">Tysk storklub synede FCN-stortalent i Parken</a></p>
4 kommentarer
Vis kommentarer