FC Nordsjælland forlænger med stortalent

Mads 'Mini' Pedersen har forlænget sin kontrakt med klubben, så den gælder frem til 2020

FC Nordsjælland har forlænget aftalen med Mad 'Mini' Pedersen frem til 2020. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Den 20-årige forsvarsspiller blev for to år siden rykket op i Superligatruppen, hvor han især i den netop overståede sæson har slået igennem.

- Mads Mini fortsætter hele tiden med at udvikle sig som spiller, og vi er meget glade for, at han også fremover har valgt at være en del af vores projekt med en Superliga-trup baseret på spillere fra egne akademier. Samtidig har han selv budt ind på flere områder i klubben og blandt andet taget ansvar for sit eget CSR-projekt.

- Kontraktforlængelser er altid noget særligt her i klubben fordi det betyder, at det er to parter, som har været glade for hinanden, og den udvikling og det samarbejde, som har været tidligere, siger sportschef Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Mads 'Mini' i aktion mod FCK. Foto: Jens Dresling.
Mads 'Mini' i aktion mod FCK. Foto: Jens Dresling.

Hovedpersonen selv er glad for at have en aftale på plads med klubben - også selvom han på længere sigt vil prøve sig af i udlandet.

- Det var dejligt at få sat underskriften og få styr på fremtiden. Jeg har et ønske om at forsætte min udvikling som spiller og menneske. Klubben har lagt en god plan for mig selv og holdet i fremtiden, og den vil jeg gerne være en del af.

- Jeg har selvfølgelig en drøm om at komme til udlandet og prøve kræfter med det, og det skal nok komme en dag, når jeg er klar til det udviklingsmæssigt og personligt, siger Mads 'Mini' Pedersen.

Se også: Sensationshold overrasker igen: Vælger ekstra hjemmebane 302 km væk

Se også: Superligaens dyreste? Nu er han på vej mod ny klub

Se også: U21-landstræner godkender EM-eksperimenter i generalprøve

Transfervinduet bliver travlt i Brøndby, da flere midtbanespillere har forladt klubben, mens der også skal hentes ind på keeper-fronten. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Før Superliga-start: Her er Brøndbys planer

0 kommentarer
Vis kommentarer