FC Nordsjælland kan være tæt på vraget Brøndby-back

Patrick Da Silva er angiveligt et emne i FC Nordsjælland

FC Nordsjælland er ude efter Patrick Da Silva, ifølge TV3 Sport. Foto: Lars Poulsen
FC Nordsjælland er ude efter Patrick Da Silva, ifølge TV3 Sport. Foto: Lars Poulsen

FC Nordsjælland har ikke rørt meget på sig i dette transfervindue, men måske er der noget nært forestående for klubben fra Farum.

Ifølge TV3 Sport er den tidligere Brøndby-back Patrick Da Silva, der i efteråret fik ophævet sin aftale med Brøndby IF, et emne i Kasper Hjulmands klub.

Det danske medie fortæller, at den 22-årige back, der er i gang med at genoptræne efter en alvorlig knæskade, mandag var på Faurm Park, hvor nogle af truppen spillere så Da Silva, ligesom flere Superliga-chefer så ham, idet de var til et seminar i Farum.

FC Nordsjælland-truppen har på venstre back den rutinerede Patrick Mtiliga, der dog har døjet med skader det sidste års tid, samt Mads 'Mini' Pedersen, der har været gennem en lovende udvikling i FC Nordsjælland.

Patrick Da Silva blev alvorligt skadet mod Silkeborg i sommer, og han håber på at komme tilbage på banen i foråret, så han kan være aktuel til sommerens U21-slutrunde, der spilles i Polen.

@nikolailaursen @ryanjohnsonlaursen

En video slået op af Patrick Da Silva (@patrickdasilva94) den

Se også: Brøndby får en kurv: Derfor takker tysker nej

Se også: Superliga-klubber lurer på tidligere Brøndby-spiller

Det mægtige fodboldstadion Maracanã er gået fra storhed til fald. Det før så grønne græstæppe er nu ikke-eksisterende. Foto: Guito Moreto / Agência O Globo Sport og Spil Mægtige Maracanã i forfald: Forladt og forsømt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere