FC Nordsjælland sælger topscorer til Kina

Bruninho fortsætter karrieren i Kina efter bare et halvt år i Superligaen

Da Bruninho spillede i HB Køge, så blev han hypet en del, da han udførte denne 'dobbelt-tunnel'. Nu har han bare brugt seks måneder i FCN, før han scorede en stor kontrakt i Kina

Seks måneder.

Så lang tid skulle brasilianske Bruninho bruge i Superligaen på at blive solgt til en udenlandsk klub.

Onsdag meddeler FC Nordsjælland, at man har solgt den brasilianske topscorer til Guangzhou R&F FC

- Det har ikke været noget nem beslutning at skulle sælge Bruninho, som har imponeret os alle på den korte tid han har været i klubben. Der er dog også de økonomiske overvejelser, og her må vi sige at dette tilbud er et som vi ikke kan takke nej til, som gør det til en af de bedste transfers i klubbens historie, siger sportschef Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse.

Brasilianeren er stolt over den nye mulighed med skiftet til Guangzhou R&F F.C.

- Jeg vil først takke alle i FC Nordsjælland, for uden dem var jeg ikke kommet her til på så kort tid. De har gjort mig til en bedre spiller, og jeg skylder dem rigtig meget og jeg har virkelig været glad for min tid i klubben.

Et salg af Bruninho sikrer økonomien i FC Nordsjælland i et stykke tid. (Foto: Jens Dresling) FC Nordsjælland - 11. jan. 2016 - kl. 16:12 Bruninho-salg sikrer fremtiden i FC Nordsjælland

- Der er dog et stort potentiale i klubben, med de unge spillere, som jeg har set både i førsteholdstruppen, men også på ungdomsholdene når vi har trænet dem. Denne mulighed er dog unik for mig, og en som jeg skal gribe og som jeg vil glæde mig til, siger Bruninho.

26-årige Bruninho nåede ni mål i 16 kampe for FC Nordsjælland.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere